Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Konnerud - Huringen 0-0 (0-0)

28.09.2018

I dag gikk turen til Konnerud eneste laget vi har tatt 3 poeng av i år. Vi slo dem også i treningskamp i vinter, så troen på ny trepoenger hadde vi. Kampen ble ikke spilt på hovedbanen da KG der er ubrukelig. Den andre banen til Konnerud er mye mindre, så det skulle passe oss bra i dag.

Første 20 min skjer det veldig lite. Det er mye duller og lite spill. Det tok hel 20 min før dagens første corner. Den fikk Konnerud. To min senere har vi kampens første store sjanse, men mesterlig redning av Konneruds keeper. Etter 30 min får vi frispark på 25-30 meter, Emil lader kanonen. Igjen en fantastisk redning av keeperen. Siste fem før pause trykker Konnerud på og får to kjappe cornere og en stor sjanse. Vi går til pause med 0-0.

Emil ber gutta være konsentrert fra første min i andre omgang. Flere ganger tidligere i år har vi vært fornøyd med første omgang, for så slippe inn to kjappe i starten av andre omgang. Det skal ikke skje i dag.

Første 15 min av andre er vi gode vi styrer hele kampen. Kommer til flere store sjanser. Konnerud slipper ikke til. Vi har god kontroll. Så kommer vi inn i de siste kritiske 15 min. Konnerud trykker veldig på siste 5 min. De kommer til flere gode muligheter. I siste sekund skyter de ett knallhard skudd i kryss stanga. Alt i alt skal vi være meget godt fornøyd må å få med ett poeng. Konnerud har ikke avgitt mange poeng på hjemmebane. Vi har blitt uavgjort spesialisten fremfor noen i 4 div i år, hele 9 kamper har endt uavgjort. I dag fortjener hele laget skryt for måten de blør for drakta. For en fantastisk gjeng det er.

Moro at så mange tilskuere møter opp på bortekamp i en sein høstkamp hvor temperaturen nærmer seg 0 grader.

Nå har vi kun fire kamper igjen av årets sesong. Det blir spennende innspurt. Skulle vi klare å beholde plassen i årets 4 div er det en stor prestasjon av gutta. Neste kamp er hjemme mot Modum som ligger på andre plass bak MIF 2.