Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Modum 0-1 (0-0)

07.10.2018

Vi sto ovenfor en formidabel oppgave hjemme mot Modum i dag. De ligger på andre plass med kun to tap så langt i år. I tillegg har vi fått en del forfall til kampen, så vi var veldig spent før kampen.

Første omgang er veldig jevn. Vi har tre meget store sjanser. En gedigen sjanse hvor vi kommer fire mot en Modum spiller. Dessverre gjør vi et feil valg som gjør at sjansen renner ut i ingen ting. Modum har også 2-3 gode muligheter i første omgang. Vi går til pause med 0-0. Vi har igjen gjort en meget god første omgang.

I pausen er alle enig om at dette Modum laget har vi all mulighet til å slå. Vi skal fortsette med den knallharde jobbingen som vi gjorde i første omgang.

Andre omgang blir veldig sjansefattig for begge lag. Helt til det gjenstår 10 min hvor Modum får et frispark som de slår inn i feltet. Ballen blir klarert rett til en Modum spiller på 18 meter som setter den i hjørnet. 0-1 var fryktelig bittert. Kampen ender 0-1 dessverre.

Alle gutta jobber bra i hele kampen, Nikolay fortjener litt ekstra skryt i dag. Han spilte sin beste kamp for året. Han har virkelig tatt mange steg i høst. Han er et godt bevis på at det lønner seg og møte på trening hver gang. Da blir man bedre og bedre.

Nå gjenstår det kun tre kamper av årets sesong og kun en hjemmekamp.