Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Mjøndalen 2 - Huringen 3-1 (0-1)

12.10.2018

0-1 34 min Hazir (Einar)

1-1 51 min Mads Gundersen

2-1 76 min Mads Gundersen

3-1 81 min

Turen gikk til Nedre Eiker stadion i dag. Det viste vi ville bli en nesten uoverkommelig oppgave. De har vunnet alle hjemme kampene med solide sifre. De tre siste hjemmekampene har de skåret over 8 mål i hver kamp. Emil la opp til en 4-5-1 formasjon med knallhard jobbing. Er vi på 110% er det muligheter. Kampplan til Emil ble fulgt til punkt å prikke. Vi går rett i angrep og overrasker nok MIF litt. Så kommer det en 15-20 min hvor MIF har mye ball, men kommer ikke til noen store sjanser.  I det 20 min spiller Jørgen igjennom Paul som løper fra MIF forsvaret og setter lobber ballen over keeper og dessverre rett over mål. Vi setter ett lite støkk i MIF laget. I det 34 min skal det lykkes. Vi kommer på god overgang. Først skyter Stokker rett på keeper som gir retur. Ballen havner hos Einar som finner Hazir som setter den mesterlig i krysset fra 16 meter. Nå fortsett vi å kjøre kampen. Rett før pause kommer Hazir på fint raid inn i 16 meteren dessverre ser han ikke Jørgen som står på blank goal. Han mister ballen i sted for å gi den til Jørgen. Her burde vi ledet 2-0 noe som hadde vært et utrolig pauseresultat.

I pausen er Emil meget fornøyd med prestasjonen til gutta. Nå må vi bare holde dette i 45 min til. Holder vi fokus kan vi få med oss noe herfra.

Det er tydelig at vi har sjokkert MIF 2. De pleier og ta ut a-lagsgutta etter en omgang og la ungguttene få muligheten. Det gjorde de ikke i dag. De tok ut unggutta og satt inn enda sterkere lag i andre omgang. Mads Gundersen som har mange kamper i OBOS ligaen for MIF skårer to mål i det 51 og 76 min. Vi holder godt unna i andre omgang også. MIF putter på en til i det 81 min, så det ender 3-1 til MIF. Det gutta har prestert i de to siste kampen mot Modum og MIF er meget solid. Nå er det viktig å holde dette nivået i siste to kamper også. Det blir en utrolig spennende hjemmekamp neste søndag mot Slemmestad. Alt ligger i våre egne hender. Med seier her er plassen sikret, med tap blir det nervepirrende siste runde borte mot Solberg.

Håper vi fyller Huringen Stadion neste søndag. Da trenger vi all den støtte vi kan få fra våre supportere.