Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Slemmestad 3-0 (1-0)

21.10.2018

1-0 15 min Hazir (Emil)

2-0 50 min Hazir (Martinaz)

3-0 86 min Jørgen (Embrik)

 

Slemmestad kom på besøk til Huringen Stadion i ettermiddag. Med poeng til oss i dag ville vi sikre plassen i 4 div og Slemmestad ville rykke ned til 5 div. Slemmestad hadde mobilisert stort til dagens kamp, så vi var klar over at dette kunne bli tøft. Emil hadde en god kampplan igjen. Vi skulle ikke gi Slemmestad en målsjanse. Vi skulle ligge lavt og ta de på kjappe kontringer. Fra første kamp visste vi at de slår mye langt opp på deres høye og gode spiss. Det skulle vi stoppe i dag.

Første 15 min er det nerve i kampen ingen av lagene skaper noen sjanser. Det meste av spillet skjer på midten og begge lag triller ball i bakre rekker. Etter 15 min setter vi inn trykket. Emil presser Slemmestad hardt, de skyter ballen i Emil, ballen havner hos Hazir som river seg løs og dundrer inn  1-0 til oss. Resten av omgangen preges av unormalt mange feil pasninger fra vår side. Virker som vi er litt preget av betydningen av kampen. Vi går til pause med 1-0 ledelse.

Selv om vi leder er sjefen meget misfornøyd med det vi presterer i første omgang. Vi må heve oss mange hakk i andre omgang. Vi skal ikke rote bort denne seieren. Slemmestad har ikke kommet til en målsjanse første 45 min. Det skal de ikke få i andre omgang heller. Gutta er enig om å gi alt i andre omgang. Nå har vi kun tre omganger igjen av årets sesong, så det er bare å gi alt.

Andre omgang er bare 5 min gammel da Hazir tar alt i egne hender. Utspill fra Martinez tar Hazir flott ned på 40-45 meter. Han fyrer av en kanon over Slemmestad keeperen som står langt ute 2-0 til oss. Den skåringen var deilig da fikk vi roet nervene. Så langt har ikke Slemmestad skapt enn sjanse, så muligheten for poeng er veldig god nå. Vi fortsetter å kontrollere kampen. Slemmestad slår mye langt som vårt forsvar med Pedersen brødrene i spissen stopper enkelt. I 86 min kombinerer Embrik flott på siden med Emil, han slår et strålende innlegg som luftens baron Jørgen header sikkert i mål. 3-0 til oss og plassen i 4 div 2019 er sikret. Vi leverer en solid kamp igjen. Det blir noen prisutdelinger i garderoben etter kampen. Embrik og Adrian blir begge kåret til årets spillere. Einar og Jørgen får Kiwi gavekort for 100 kamper for Huringen a-lag. Deilig at siste kamp mot Solberg ikke betyr all verden, men hadde vært moro og avsluttet med enda en seier.

Det var 100 tilskuere på kamp i dag. Moro at gutta kunne gi dere noe å juble for. Takker dere alle for fantastisk støtte i år også og håper vi ser dere alle igjen neste år. 

Vi må også takk Slemmestad og deres supporterne som gjorde sitt for å lage en flott ramme rundt dagens kamp. De stilte med flagg, trommer og ropert.