Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Solberg - Huringen 3-1 (3-0)

28.10.2018

1-0 26 min straffe

2-0 38 min

3-0 40 min

3-1 88 min Embrik (Nikolay)

Årets siste kamp var borte mot Solberg. Kampen hadde ingen betydning for noen av lagene. Heldigvis får vi si. For med dagens dommer skulle det mye til om vi skulle klare å vinne. Denne dommeren er helt fryktelig. Ikke fordi han dømmer dårlig det kunne vi akseptert, men å dømme partisk kan vi ikke akseptere. Vi har hatt han tre ganger i år. Hver gang får vi frispark mot oss, når vi blir utsatt for samme blir det vinket videre. I dag var intet unntak. Etter 2 min skrur Emil en corner rett i mål. Dommeren klarer å annullere av en grunn som ingen andre skjønner. Etter 25 min blir Emil felt, men dommeren sier han sklir. Solberg går rett i angrep og får straffe på nøyaktig samme situasjon. Hva denne dommeren har mot Huringen er ikke godt å si, men noe må det være. Heldigvis hadde ikke denne kampen noen betydning for oss.

Vi har også avsluttet sesongen ser det ut som i første omgang. Vi ligger under 3-0 til pause.

Andre omgang er vi bedre. Det er noen sjanser til begge lag. Mål blir det ikke før Embrik blir spilt flott igjennom av Nikolay. Embrik er sikker og reduserer til 3-1.

Beklager at dagens ref handlet mye om dagens dommer, men det var stor frustrasjon som måtte ut. Alle andre dommere vi har hatt i år er vi meget godt fornøyd med.

Stor takk til Torger og Runa som kom med fantastisk god kake og brusbokser til gutta etter kampen. Det satt alle stor pris på.

Igjen var det mange supportere som fulgte oss i siste kamp. Moro at det engasjerer så mange. Nå gleder vi oss til noen dager med fri før vi starter å forberede oss til ny sesong i 4 div. Alle gutta fortsetter, får vi inn 2-3 nye spillere bør vi være godt rustet for å gjøre det enda bedre i 2019.

 

Takk for 2018 sesongen. Vi er tilbake i 2019.