Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Hallingdal - Huringen 2-1 (1-1)

27.04.2019

0-1 19 min Nikolay (Emil)

1-1 27 min

2-1 62 min

Endelig var det klart for seriestart igjen. Det er det vi trener for hele vinteren, gleden ved å endelig spille kamper igjen. Det var en motivert gjeng som tok buss fra Klokkarstua til Gol denne fredagskvelden. Hallingdal borte i første kamp visste vi ville bli knall tøft, men deilig å bli ferdig med denne langturen alt i første runde. Vi synes at troppen er mye sterkere i år enn i fjor, så vi hadde tro på poeng.

Emil var også meget klar på det når han la frem kampplan i garderoben. I år skal vi gå tøffere ut og ha mindre respekt for motstanderen uansett hvem det er. Vi skal gå ut i høyt tempo og styre kampen fra start.

Kampen kommer i gang og det går ikke helt etter planen. Vi forsvarer oss bra, men Hallingdal har mye ball. Det er litt premiere nerver ute og går. Sakte men sikkert kommer vi mer og mer inn i kampen. Vi har noen flotte angrep og i det 19 min sitter den. Vi spiller opp bakfra gjennom midten. Emil får ballen på ca 30 meter og trer igjennom Nikolay som kaldt og rolig drar av en forsvarer og setter ballen sikkert i mål. Kampen er jevnspilt med sjanser til begge lag. Vi trykker på i denne perioden. Blir nok litt for hissig på grøten, så Hallingdal får en kontring og kommer to mot en og setter inn 1-1 i 27 min. Det blir også stillingen til pause.

I pausen blir vi enig om å gå hardt ut første 5-10 min for å overraske Hallingdal. Vi regner med de har samme plan for å få en tidlig skåring.

Andre omgang starter vi meget bra. Kampen er fortsatt jevnspilt. Begge lag skaper noen målsjanser. Det er gode muligheter for å få med seg noe i dag. Dessverre gjør vi en grov feil og skyter ballen rett i beina på Hallingdal som takker for gaven og setter inn 2-1. Vi lar oss ikke knekke av dette. Gutta har veldig lyst til å få med seg noe fra denne kampen. Siste 5 min skaper vi sjanse på sjanse. De to største har Emil og Adrian. Emil setter fart fra 20-25 meter inn i straffefeltet skrur ballen rundt midtstopperen til Hallingdal ballen har retning helt nede ved stolperoten, men keeperen til Hallingdal har ett tigersprang og fister den til corner. Hvordan han reddet den skjønte ikke en gang selveste MR Hallingdal (treneren). 2 min på overtid får vi frispark som Emil løfter inn på bakere stolpe der stiger Adrian i været headingen treffer opp på nettaket. Kampen ender 2-1 til Hallingdal.

Vi hadde fortjent ett poeng i dag. Gutta viser at de har tatt mange steg i vinter. I fjor hadde vi mer enn nok med å forsvare hos her oppe. I år er vi med og kunne tatt alle poengene og i hvert fall ett. Siste 15 min gjør Hallingdal alt for å drøye tiden. De henter ikke baller og dommeren synes det er helt greit og legger ikke til noe for det. Det viser bare hvor nære vi var med å få med oss noe i dag. Stor honnør til alle gutta som står på hele kampen. Emil Lersbryggen får sin debut i Huringen drakta siste 35 min. Han kommer inn å gjør en veldig god jobb. Han blir en spennende spiller å følge utover sesongen.

Takker Hallingdal for en flott kamp. Hyggelig mottakelse og god tone under og etter kampen. Lykke til resten av sesongen. Det var på ingen måte ufortjent at de fikk tre poeng.

To supportere hadde også tatt veien til Gol for å følge laget. Det er imponerende. De også mente laget var mye bedre enn i fjor, så da får vi bare se hva resten av sesongen bringer.

Utrolig deilig å være i gang igjen.  Neste kamp er alt til mandag borte mot DBK.