Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Stoppen 4-1 (3-0)

16.05.2019

1-0  3 min Emil (Hazir)

2-0 17 min Emil (Jørgen)

3-0 36 min Severin (Hazir)

3-1 50 min 

4-1 76 min Sigurd (Severin)  

På selveste fotballens nasjonaldag skulle vi ha årets første hjemmekamp mot hardtsatsende Stoppen. Vi var veldig spent. Kunne årets første seier komme?

Emil hadde som alltid en veldig god prat før kampen. Vi skulle gå hardt ut og vise at ingen skal kommet til Huringen Stadion og få med seg noe. Det er 16 mai tribunen helt full, nå har vi sjansen til å vise oss fra en god side.

Kampen er ikke mer en 3 min gammel da vi får frispark fra ca 30 meter. Emil skyter den rett i mål, tror keeperen fikk solen i øynene. Kampen er jevnspilt uten at noen av lagene skaper de store sjansene. Etter 17 min blir Jørgen felt 5 meter inn på egen banehalvdel. Vi får frispark 65 meter fra motstanderens mål. Emil ser keeper står langt ute og skyter ballen i en flott bue over keeper 2-0 til oss. Nå har vi ganske god kontroll på kampen. Skaper en del gode sjanser. Det ligger en skåring til i luften. I det 36 min spiller Adrian ballen opp på Hazir som stusser Severin, alene med keeper. Severin gjør ingen feil og setter ballen sikkert i mål 3-0 til oss til pause.

Sjefen er selvfølgelig veldig fornøyd med første omgangen. Gutta har levert årsbeste i første omgang. Vi skal gå tøft ut i andre omgangen og punktere kampen. Vi regner med Stoppen ønsker å gjøre det samme for å komme inni kampen igjen.

Dessverre er det Stoppen som skårer alt etter 2 min 3-1. Nå blir vi nervøse på siden, skal det ryke igjen? Gutta tar tak i kampen og kontrollerer den. Når Sigurd får en flott pasning fra Severin og legger på til 4-1 i det 75 min er vi alle lettet. Nå går luften litt ut av Stoppen og vi har god kontroll. Siste kvarteret kan vi fort skåre 2-3 mål til, men det ender 4-1. En utrolig deilig og sterk seier. Stoppen har et godt ungt lag, så 4-1 over disse er solid.

Det var god 16 mai stemning på tribunen. Vi takker våre fantastiske supportere.

Vi ønsker alle en riktig god 17 mai.

Søndag er det ny hjemmekamp mot Svelvik kl 15.00. Håper alle som var der i dag tar med seg en venn og fyller tribunen til randen søndag.