Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Hurignen - Svelvik 3-3 (1-1)

19.05.2019

1-0 22 min Einar (Jørgen)

1-1 38 min

2-1 47 min Emil (Einar)

2-2 50 min

2-3 60 min

3-3 75 min Severin (Embrik)

 

Våre gode naboer fra Svelvik kom på besøk i dag. Det var to jevne kamper i fjor, så vi gledet oss til i dag. Det var strålende vær og full tribune, så alt lå til rette for en god kamp.

Første halvtimen var vi veldig gode. Vi skaper flere store sjanser. I det 22 min kombinerer Jørgen og Einar flott og Einar skyter fra 19-20 meter og ballen fyker i mål. Nå kjører vi kampen helt. I det 29 min får vi tidenes største mulighet til å øke til 2-0, men vi bommer på en 150% sjanse. I stedet får Svelvik sin første sjanse i første omgang ved et frispark på hjørnet av 16 meteren. Det finner hode til Morten Fredriksen som header inn 1-1.  Vi går til pause på denne stillingen.

Gutta er veldig fornøyd med første omgang. Vi skal kjøre på i andre omgang for å få seieren. Gå hardt ut fra start.

Etter kun 2 min slår Einar en flott pasning til Emil som skårer ett flott mål 2-1 til oss. Vi føler vi har veldig god kontroll nå. Svelvik henger ikke med første 10 min av andre omgang. Fra 50-60 min blir det 10 min med Martin Dammen magi. Han snur kampen fra 2-1 til 2-3 på ti min. Heldigvis lar ikke guttene seg knekke av dette. De oppmuntrer hverandre til å jage utligning. I det 75 min slår Embrik en flott pasning til Severin som ikke gjør noen feil alene med keeper 3-3. Siste kvarter prøver begge lag å få det avgjørende målet, men kampen ebber ut med poengdeling. Alt i alt et greit resultat, selv om vi var det beste laget totalt sett og hadde fortjent tre poeng i dag. Godt det ble ett poeng i hvert fall.

Takker Svelvik for en flott fotballkamp. God atmosfære under hele kampen.

Må også takke et fantastisk flott publikum. Håper vi ser alle igjen til neste hjemme kamp.