Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Jevnaker 1-3 (1-1)

27.05.2019

1-0 19 min Severin (Sigurd) 

1-1 33 min 

1-2 55 min 

1-3 60 min 

Jevnaker kom på besøk til Huringen Stadion i dag. De har kun ett tap så langt, så ny tøff match for oss. Emil var sikker på at vi hadde muligheter på poeng i dag. Vi skulle gå hard ut.

Gutta gjør som sjefen sier og går ut i voldsomt tempo. Første 20 min kjører vi Jevnaker. Det skapes flere god sjanser. Etter 19 min får vi dagens flotteste angrep. Patrick finner Sigurd på kanten. Sigurd utfordrer backen til Jevnaker og slår verdensklasse innlegg inn foran mål, der kommer Severin og hamrer inn 1-0 til oss. Det var en skåring fra øverste hylle. Vi fortsetter med det gode spillet. Skaper 2-3 kjempemuligheter til, men det er Jevnaker som kommer på et sjeldent besøk og får corner. Som så mange ganger før glipper det i markeringen og 1-1 til pause.

Det er god stemning i pausen. Vi har trua på at det kan bli 3 poeng.

Det ser bra ut de første 10 min, men så gjør vi en feil som ender i 1-2 i det 55 minutt. Bare 5 min senere gjør vi en ny feil som fører til 1-3. Vi gir oss ikke går rett fra avspark og Sigurd er fryktelig nære på å sett inn 2-3. Vi skaper flere gode sjanser. Jevnaker har også sine, men kampen ender med tap 1-3.

Hørte publikum koste seg og synes det var en god fotballkamp.

Nå må vi holde nivået oppe til vi møter Steinberg torsdag, da skal det bli tre nye poeng.