Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Steinberg 5-0 (2-0)

30.05.2019

1-0 19 min Nikolay (Emil)

2-0 41 min Einar (Sigurd)

3-0 75 min Einar (Severin) 

4-0 78 min Severin (Einar)

5-0 90 min Adrian (Nikolay) 

I dag var det en av sesongens viktigste kamper, motstander var Steinberg. Det var kun seier som var godt nok i dag. Vi spiller ikke en veldig god første omgang, men vi skårer to mål. Etter 19 min header Stokker inn corner fra Emil. Det var godt å få første målet. Steinberg skaper ingen ting, så dette bør kunne gå bra. I det 41 min øker vi til 2-0 ved Einar som header inn et flott mål etter innlegg fra Sigurd. Det blir også pauseresultatet.

Sjefen er ikke fornøyd med prestasjonen i første omgang, men veldig fornøyd med at vi leder 2-0. Det har vært litt for mange touch pr spiller. Ballen må gå fortere i andre omgang.

Vi har god kontroll på kampen. Vi skaper utrolig mange sjanser. Steinberg ypper seg et par ganger, men sjelden har vår fantastiske keeper Martinaz hatt så lite å gjøre. Tror han er bort i ballen kun 4-5 ganger i løpet av hele kampen. Det skal gå hele 30 min av andre omgang før vi skårer 3-0 ved Einar igjen, etter pasning av Severin. Da går luften helt ut av Steinberg. Nå er det bare spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Vi skårer to ganger til i tillegg til at vi brenner et straffespark. Severin og Adrian putter hvert sitt og kampen ender 5-0. Det var utrolig deilig med årets andre seier.

Vi takker Steinberg som kjemper tappert, men med et lag bestående av mange som kunne har 6 div erfaring fra før blir det nok en blytung sesong for dem i 4 div som holder veldig høyt nivå.

Tribunen er som alltid helt full. Vi må ha 4 div mest fantastiske fans. Tusen takk for at dere stiller opp kamp etter kamp. Gutta setter utrolig stor pris på dere.

Neste kamp er torsdag 6 juni hjemme mot Konnerud. Ett lag vi tok fire poeng fra i fjor. Tipper de er ekstremt tente til denne kampen.