Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Konnerud 4-1 (2-1)

06.06.2019

1-0  7 min Severin (Emil)

2-0 19 min Emil (Severin)

2-1 45 min

3-1 65 min Severin (Einar)

4-1 66 min Severin (Einar)

 

Været var et stort usikkerhetsmoment foran dagens kamp. Det var meldt et forferdelig vær over hele Sør og Østlandet heldigvis ble det ikke så ille som meldt. Det ble en fantastisk kveld på Huringen Stadion på alle måter. Vi hadde tro på poeng i dag hvis vi fortsetter med spillet vi har vist i de siste kampene.

Det tok ikke mer enn 7 min før vi ledet 1-0. Emil vinner ballen på midten og finner Severin som løper fra hele Konnerud og setter den sikkert i mål. Vi dominerer kampen stort i denne perioden. Bare drøye ti minutter senere løper igjen Severin fra hele Konnerud, denne gangen blir han felt og vi får straffe. Emil setter den sikkert i mål. En fantastisk start for oss. Neste 10 min er vi veldig gode, så kommer Konnerud litt mer inn i kampen. De nærmer seg en skåring. På verst tenkelige tidspunkt reduserer Konnerud til 1-2. Det blir kun avspark og dommer blåser til pause.

Sjefen et strålende fornøyd med gutta i pausen. Samtlige spiller en enorm første omgang. Nå skal vi gå ut i andre omgang og ligge litt lavt, så Konnerud ikke får noe sjanser.

Første 20 minuttene bølger kampen frem og tilbake. Så tar Einar og Severin saken i egne hender og avgjør kampen i løpet av ett min. I 65 og 66 min slår Einar to utsøkte pasninger til Severin som skårer to kjappe og kampen er avgjort. Vi leder 4-1. Nå gir Konnerud opp og det er utrolig at vi ikke skårer 2-3 mål til.

Det var en sterk seier mot et godt Konnerud lag. Huringengutta har virkelig fått sving på laget. Nå har vi tre kamper igjen av vårsesongen, det er gode muligheter for flere poeng.

Igjen er tribunen fylt opp. Vi takker alle våre supportere som støtter laget. Ikke mange lag i 4 div som har så mange supportere hver eneste hjemmekamp.

Håper vi ses alle sammen på tirdag når Solberg kommer på besøk.