Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Solberg 1-2 (1-1)

11.06.2019

0-1 14 min

1-1 34 min Sigurd (Severin)

1-2 77 min

Gutta har plukket bra med poeng de siste kampene. Stemningen er god i spillergruppen, vi håpet det gode spillet skulle fortsette i dag. Mot Solberg er det alltid jevne kamper, men til nå har vi tapt de tidligere møtene.

Som ventet blir første omgang jevnspilt. Solberg tar ledelsen 0-1. Vi spiller dårlig første 30 min, men avslutter omgangen bra og utligner ved Sigurd som setter inn 1-1 etter pasning fra Severin.

Sjefen er ikke fornøyd med det gutta presterer første 30 min. Vi har vist de siste kampen at vi kan dominere kamper som dette. Det gjør vi ikke i første omgang. Det legges om til litt mer trykk fra starten av andre omgang. Vi ønsker å gå for tre poeng og ikke sikre ett poeng.

Vi skaper en del gode sjanser første 15 min, men det er Solberg som skårer i det 77 min da det glipper i markeringen. Vi klarer ikke komme tilbake selv om vi tykker på siste 20 min, det blir ingen flere mål. Vi taper kampen 1-2.

Til tross for et ufyselig være var det igjen mye folk på kamp. Det er veldig gøy å se hvor mange som følger laget hver kamp.

Nå har vi en hjemmekamp og en bortekamp igjen før ferien. Det blir to nye knallharde kamper, men det er mulighet til å få med seg flere poeng før vi tar ferie.