Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Birkebeineren 3-0 (1-0)

25.06.2019

1-0 23 min Dennis (Emil)

2-0 57 min Einar (Emil)

3-0 63 min Einar (Jørgen)

Dagens kamp var meget viktig. En typisk 6 poengskamp for oss. Med seier ville vi komme oss inn i midtsjiktet på tabellen. Gutta var veldig tent i garderoben før kampen.

Vi starter litt slurvete første 10 min. Vi ga Birkebeineren en god mulighet etter bare ett min, men Martinaz slo den til corner. Dagens kamp var forresten Martinaz siste kamp for oss. Han flytter hjem til Litauen igjen. Det blir et stort savn for hos. Han er den beste keeperen vi har hatt i Huringen noen sinne. Etter 10 min kommer vi mer og mer inn i kampen. Vi har flere store sjanser som en god Birkebeiner keeper slår til corner. På vår andre corner er Dennis sist på ballen og vi leder 1-0. Resten av kampen kontrollerer vi fullt og helt. Vi går til pause med en godt gjennomført første omgang.

Sjefen er meget fornøyd med gutta. Vi blir enig om å fortsette i samme sporet i andre omgang.

Vi kjører kampen fra første til siste min i andre omgang. I 57 min øker vi til 2-0 da Einar header inn en corner fra Emil. Bare noen få minutter senere jobber Patrick opp ballen nede ved cornerflagget. Han finner Jørgen som setter fart inn i feltet som igjen finner Einar. Han skårer sikkert sitt andre mål for dagen og 3-0 til oss. Det blir også sluttresultatet. Vi har gjort en meget god vårsesong. Vi har en kamp igjen borte mot Kongsberg før vi tar en velfortjent sommerferie.

Takker igjen våre fantastiske supportere som stiller opp i litt ruskete vær.