Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Hallingdal 2-2 (1-0)

16.08.2019

1-0 25 min Adrian (Emil)

1-1 60 min

1-2 63 min

2-2 76 min Joakim (Emil)

Etter den fantastiske kampen mot Svelvik var vi spent på om vi kunne gjenskape det i dag mot Hallingdal. Vi gjør noen endringer på laget fra sist. Viktig å rulleer på stallen. Vi er kun 15 mann, men vi er 15 jevne mann.

Første 15 min er det veldig jevnt. Begge lag kommer til noen halvsjanser. Etter ca ett kvarter får vi en kjempe sjanse hvor Jørgen spiller i gjennom Stokker som skyter, men keeper slår til corner. I det 25 min får vi frispark rundt midten. Emil slår presist inn i feltet hvor Adrian klarer å pirke den i mål og 1-0 til oss. 10 min senere får Hallingdal en mega sjanse de kommer alene med keeper, men klarer på et merkelig vis å sette den i stolpen. Vi går til pause med 1-0 til oss.

Gutta og sjefen er meget fornøyd med første omgang. Vi slipper ikke Hallingdal til veldig mye.

Andre omgang starter med et solid Hallingdal press. Vi kommer oss ikke ut av eget forsvar, men de kommer ikke til de store sjansene. Etter 60 min mister dommeren det helt han gir Hallingdal frispark greit nok, med de tar det 10-15 meter unna der frisparket er og i tillegg ruller ballen når de tar frisparket. En fryktelig dommer avgjørelse. Hallingdal filmer kampen. Etter kampen ser vi situasjonen og ser tydelig at ballen ruller. Dessverre ender det med 1-1. Veldig surt at dommeren er direkte årsak til at kampen snur. Bare 3 min senere er det kun vår egen skyld at Hallingdal går opp i 2-1. Vi misser i presset på ballfører, men når det er sagt var det en fantastisk skåring av Hallingdals nr 7 som skåret begge målene for dem i dag. Gutta skal ha får at de ikke gir opp. Nå tar vi tak i kampen og kjører Hallingdal siste 20 min. Vi får corner etter corner. I det 76 min sitter den endelig når Emil finner hodet til Joakim og det står 2-2. Nå går gutta for tre poeng. I det 87 min får vi en trippel sjanse det er helt utrolig at vi ikke skårer. Det begynner å bli mørkt, så dommeren blåser av kampen og det ender 2-2. Et resultat som begge lag kan være godt fornøyd med.

En ekstra takk til William Onstad som debuter i mål i 4 div. Han gjør en kjempe jobb.

Publikum stiller opp som alltid. En stor takk for at dere gjør det så morsomt å spille kamper på Huringen Stadion.