Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - DBK 0-7 (0-2)

20.08.2019

0-1 27 min

0-2 44 min

0-3 52 min

0-4 56 min

0-5 59 min

0-6 68 min

0-7 78 min

Dagens kamp var første av tre kamper mot de tre øverste lagene. De er i en egen klasse i årets 4 div. De vinner stort sett alle kamper. Avgir kun poeng i interne oppgjør. Huringen gutta ønsket ikke å gi seg uten kamp for det. Vi hadde en god kampplan. Skulle ligge kompakt og ikke gi DBK noe bakrom, da er de livsfarlige.

Første omgang var en helt grei omgang. DBK hadde ballen mest, men slet med å trenge igjennom et solid Huringen lag. Etter 27 min fant de en åpning det var deres notoriske mål skårer Vemund Eskevik 0-1. Etter det kjempe vi hos mer inn i kampen. Like før pause får vi en mega sjanse da Jørgen spiller igjennom Sigurd. Han rekker ballen rett foran DBK keeperen på ca 40 meter og tupper den forbi keeper. Den ruller mot det åpne målet, men dessverre skrur den litt utover mot slutten og treffer hjulet på ut siden av stangen. Det var fryktelig nære at vi gikk til pause med 1-1. I stedet skjer det som ofte skjer, DBK går rett i angrep får corner og legger på til 2-0 før dommeren blåser til pause.

I pausen blir vi enig om at vi skal jage en skåring. Det er risikabelt da vi vet hva DBK kan utrette hvis de får bakrom, men det spiller ingen rolle om vi taper 0-2 eller mer. Det blir 0 poeng uansett.

Første 5 min trykker vi på. Kommer til tre kjempe sjanser til å reduser. Dessverre gir trykket vårt DBK mye plass offensivt. Da er det nok ingen lag i 4 div som er bedre enn DBK de takker for gavepakken ved å skåre 5 kjappe skåringer fra 52-78 min.

I dag møte vi helt enkelt ett lag som er mye bedre enn oss selv. Vi ønsker DBK lykke til videre. De har et fantastisk godt lag.

Neste kamp er hjemme mot Åssiden.