Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åssiden 0-1 (0-1)

30.08.2019

0-1 12 min

 

I dag fikk vi besøk av topplaget i 4 div, Åssiden. Den andre av tre knall tøffe hjemmekamper. Jørgen tok praten før kampen i dag, da Emil er hos Iver i Danmark. Å spille mot Åssiden uten Emil var ikke gunstig for oss, men de gutta som stilte i dag var helt rå. Jørgen sier at vi må finne tilbake til formasjonen vi hadde mot Svelvik. Da jobbet vi som et lag.

Vi starter kampen godt, første 10 min er det jevnt. Åssiden har ballen mye, men vi er veldig godt organisert. Etter 12 min er vi litt uorganisert, Åssiden slår en pasning bak forsvaret vårt hvor spissen til Åssiden slipper enkelt til og skårer 0-1. Da tror vi at det kan bli stygge sifre. Der tok vi veldig feil. Alle gutta jobber som helter resten av kampen. Åssiden slipper nesten ikke til resten av kampen. Vi skaper flere god sjanser. Det er bare uflaks at vi ikke får med oss poeng i dag. Siste fem minutt presser vi veldig på og har noen store muligheter. Når vi presser som mest kontrer Åssiden, men der står Kay og redder mesterlig med en beinparade.

Det er vel første gang vi er veldig fornøyd med kampen etter tap. Åssiden treneren var imponert over hvor bra organisert Huringen var. Vi takker Åssiden for kampen og ønsker de lykke til videre i jakten på opprykk til 3 div. De var et meget sympatisk lag å ha besøk av.

Neste kamp er borte mot Stoppen, da håper vi på at det blir flere poeng.