Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Konnerud - Huringen 4-2 (2-0)

30.09.2019

1-0 40 min

2-0 45 min

2-1 49 min Nahom (Emil L)

2-2 81 min Nahom (Sigurd)

3-2 85 min (Straffe)

4-2 89 min

Vi reiste til Konnerud med veldig tynn tropp i dag. Emil måtte sone med 4 gulekort, pluss 2-3 skader. Vi stilte med 12 mann inkludert en skadet Elias som startet kampen på høyreback.

Vi ligger kompakt i hele første omgang. Konnerud slipper ikke til med mye, men får 2-3 muligheter som William redder mesterlig. Selv har vi noen få halvsjanser. Første omgang er preget av mye pasningsfeil fra vår side. I løpet av de siste 5 min i første omgang skårer Konnerud 2 mål. Vi ligger under 2-0 til pause.

Det er gutta skjønt ening om i pausen. Vi må opp i andre omgang. Må bli mer presise. Sjefen sier vi skal gå hardt ut, å gå for en tidlig skåring.

Gutta gjør som de får beskjed om. Vi er et helt annet lag i andre omgang. Nå er det vi som styrer alt som skjer på Konnerud. Det tar bare 4 min før Emil Lersbryggen kommer rundt på kanten legger flott inn til Nahom som setter den i mål. Nå jakter gutta utligning. Det blir nå skapt sjanser på løpendebånd. Konnerud skaper ingen ting. I det 81 min sitter den igjen. Denne gangen er det Sigurd som finner Nahom foran mål 2-2 og vi har snudd kampen. En kjempe prestasjon av guttene. Dessverre blir det en liten kommunikasjonssvikt mellom gutta som gjør at vi fortsetter å stå høyt. Da utnytter Konnerud seg av bakrommet. De kommer alene igjennom og blir felt av vår gode keeper William. De skårer 3-2. Vi prøver desperat og få inn 3-3, men Konnerud kontrer inn 4-2 seier. Det føltes fryktelig surt der og da. Det positivet fra kampen er at vi er fullt på høyde med Konnerud selv om vi har kun 10 skadefrie spillere og to halvskadde spillere. Det var en sterk prestasjon.

Torsdag får vi tilbake flere spillere og skal gi Birkebeineren god kamp om poengene.