Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Birkebeineren - Huringen 2-5 (2-2)

03.10.2019

1-0 16 min

2-0 21 min

2-1 27 min Nikolay (Einar)

2-2 28 min Einar (Sigurd)

2-3 52 min Nikolay (Jørgen)

2-4 71 min Karl (Embrik)

2-5 90 min Sigurd (Emil L)

Andre bortekamp denne uken var mot Birkebeineren. Gutta ønsket å revansjere det sure tapet mot Konnerud på mandag. Sjefen var veldig klar på at vi ikke måtte ta så lett på det denne gangen. Det har vi gjort tidligere når vi har møtt lag vi bør slå.

Første omgang startet veldig dårlig fra vår side. Første 10 min er kampen jevnspilt, begge lag har en stor sjanse. Etter 15 min slår vi en stygg tversoverpasning rett til spissen til Birkebeineren. Han gjør ingen feil og setter den sikkert i mål. Bare fire min senere gjør vi en ny fryktelig feilpasning. Igjen mister vi ballen til spissen til Birkebeineren som igjen skårer sikkert. 0-2 etter 20 min var ikke hva vi hadde forventet i dag. Etter dette hever gutta seg kraftig. I løpet av ett minutt skårer vi to mål ved Nikolay og Einar fra det 27-28 min. Resten av kampen styrer vi helt. Vi går til pause med 2-2.

Sjefen er ikke fornøyd med første halvtimen. Pasningskvaliteten må kraftig opp. Banen er fryktelig dårlig og vanskelig å spille på. Derfor må vi bli litt mer kyniske i den bakere fireren.

Andre omgang er det klasseforskjell på lagene. Bare 7 min ut i omgangen slår Jørgen en pasning igjennom til Nikolay som skårer sitt andre for dagen 3-2 til oss. I det 71 min kommer Embrik flott rundt på kanten, slår et presist innlegg som Karl setter i mål 4-2 til oss. Da er i grunn kampen avgjort. Birkebeineren gir mer eller mindre opp. I det 90 min punkterer Sigurd kampen helt med 5-2 etter at Emil Lersbryggen jobber opp en ball som han sender videre til Sigurd.

Det var en viktig seier for oss. Nå har vi tatt 23 poeng og passert Stoppen på tabellen. Vi har tre kamper igjen av årets sesong. Det er fullt mulig med enda flere poeng før det er slutt for i år.