Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Solberg - Huringen 3-4 (1-1)

11.10.2019

1-0 26 min

1-1 36 min Emil Lers (Sigurd)

1-2 53 min Nils Otto (Karl)

2-2 57 min

3-2 62 min

3-3 75 min Joakim (Karl)

3-4 88 min Karl (Nils Otto)

I dag skulle vi møte Solberg et lag som vi aldri har tatt poeng mot. Noen lag er det slik mot samme hva man gjør holder det aldri helt. Sjefen var glassklar i praten før kampen. I dag har vi kjempe muligheter til å få med oss noe. Det krever fullt fokus i samtlige minutter og alle gutta bidrar, de som starter og de som kommer inn fra benken.

Første 25 min er det jevnspilt. Noen store sjanser til begge lag. Forsvarsspillet gir oss på siden nesten hjerteinfarkt flere ganger i første omgang. Det er et slik balltap som gir Solberg 1-0 etter 26 min. Det stresser ikke gutta. De fortsetter å male på og ti min senere spiller vi opp på Sigurd som legger flott igjen til Emil Lers som skårer sitt første mål for Huringen a-lag 1-1. For en uke det har vært for unge Lersbryggen tirsdag fikk han lappen, samme dag senker han moderklubben med skåring og 5-1 seier, i kveld dundrer han inn 1-1. Bedre uke blir det lenge til du får Lersbryggen.

Spillet bølger frem og tilbake resten av første omgang. Vi går til pause med 1-1. I pausen er gutta klare på at de skal gå for tre poeng i dag. Det er alle muligheter. Vi må bli mer kynisk defensivt, nå er det bare tre poeng som gjelder.

Vi går ut med høyt press. Solberg har mer enn nok med å forsvare seg i starten av andre omgang. Og i det 53 min raider Embrik ned til kortlinjen og legger ballen 45 grader ut til Nils Otto som klinker den i mål. Det blir litt dramatikk da den treffer begge hjulene inne i målet og går ut. Heldigvis har vi en dyktig dommer som tar en prat med assistentdommeren og målet blir godkjent. Nå er vi virkelig gode. Ute av ingen ting gir vi Solberg muligheten til mål da vi lager frispark etter nok en dårlig klarering i bakre rekker. Frisparket går i stolpen vi sover litt på returen og Solberg utligner til 2-2. Kun fem minutter senere glipper det igjen og Solberg har snudd til 3-2. Nå tror vi at Solberg igjen skal dra i land tre poeng mot oss, men ikke i dag. Gutta ønsker virkelig seieren i dag. Det er våre to innbyttere som skal komme i fokus siste kvarteret. Først er det Joakim som er på rett plass og dundrer ballen i mål med sin enorme fysikk etter assist fra Karl. Vi går for tre poeng og forsetter å angripe. I det 88 min er det Nils Otto som finner Karl med en god pasning. Karl tar ned ballen og skårer kanskje det som må være årets mål på Solberg KG. På helvolley klinker han ballen i en fin bue over keeper og det står 4-3 til oss. Det blir noen hektiske siste minutter med fire minutters tillegg. Vi jobber som helter og ror i land en imponerende seier. Endelig lykkes vi med å slå Solberg.

Gratulerer gutter nå kan vi alt si at vi har gjort en fantastisk sesong. Dette var helt klart årets morsomste kamp.