Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Kongsberg 4-1 (1-1)

19.10.2019

0-1  5 min

1-1 38 min Einar (Embrik)

2-1 49 min Adrian (Emil)

3-1 74 min Karl (Embrik)

4-1 79 min Einar (Emil)

Årets siste hjemmekamp var mot Kongsberg. Et lag vi fikk en stygg smell mot borte i siste kamp før ferien. Nå var det tid for revansje. Gutta var veldig tent. Sjefen fyrer guttene sånn passe før kamp slik han pleier. Vi har alt gjort en kjempe sesong. Med seier i dag blir det mer enn godkjent. Litt usikker på om alle skjønner hvilke nivå vi faktisk spiller på. Det er gamle 3 divisjon for 2 år siden. At lille Huringen skal kjempe jevnt med storheter som Kongsberg, Konnerud, Solberg og Svelvik er ikke mer enn imponerende. Emil har fått til en kjempeflott gjeng her. Nå er det viktig å få med alle til neste sesong og kanskje få inn 2-3 spillere til. Da får vi en perfekt tropp.

Så til dagens kamp. Det går ikke mer enn 5 min så glipper det i bakre rekker. Kongsberg kommer rundt på kanten og står helt umarkert på 5 meter og header inn 0-1. Det var en stor skuffelse. Det går ca 10 min før vi våkner, men derfra og ut er det ingen tvil om hvordan dette vil ende. Vi skaper mange sjanser, men mangler det siste lille en skåring. I det 38 min raider Embrik ned på siden slår ett klasseinnlegg til Einar som header ballen i flott bue over keeper i lengste hjørnet og det står 1-1. Vi får flere gode muligheter til å øke før pause, men går til pause med 1-1.

Sjefen er meget imponert over gutta siste 35 min. Da styrer vi alt. Dette skal vi ta. Bare fortsette å kjøre på i andre omgang, så får vi mål. Kongsberg har ikke skapt noe uten målet de fikk tidlig i omgangen. Vi setter inn Karl i andre omgang som er et helt angrep alene.

I denne omgangen er det vi som skal få tidlig skåring. I det 49 min får vi frispark rett utenfor vår fantastiske kiosk. Emil som har en av divisjonens beste venstrebein gjør seg klar. Han slår en presis ball som Adrian vinner og header inn 2-1 til oss. Vi fortsetter å skape mange sjanser. Kongsberg har ingen mulighet i dag. Det er aldri tvil om at vi vinner denne kampen. I det 74 min gjør Embrik nesten en kopi av første målet han raider ned til linja, finner Karl som på en utsøkt måte setter inn 3-1. Tror ikke alle hadde skåret på den. Det går ikke mer enn 5 min så slår Emil en fin pasning til Einar som dundrer ballen i mål fra ca 25-30 meter. Einar har skåret to helt utrolige mål i dag. Han viser at han er kaptein med stor K. Etter at han ble pappa har han bøttet inn mål for oss. Nå er Kongsberg frustrert og gir mer eller mindre opp. Vi kunne skåret 2-3 mål til siste 10 min, men det ebber ut med 4-1 seier.

For en fantastisk sesong vi har levert. Det er ikke annet enn imponerende. Gutta takker våre utrolige supportere som stiller opp igjen. Det er så gøy å spille for så mye folk i hver hjemmekamp. Tusen takk til hver og en av dere. Håper vi ser dere alle igjen neste sesong.

Nå står det kun igjen en bortekamp mot Jevnaker av årets sesong. Etter det avslutter vi med samling på O'Learys i Drammen. Det må bli en stor suksess. Vi har en jevn tropp hvor alle bidrar like mye. For en utrolig flott gjeng.