Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Jevnaker - Huringen 3-3 (2-1)

27.10.2019

1-0  8 min

2-0 32 min

2-1 44 min Sigurd (Nikolay)

3-1 58 min (Straffe)

3-2 64 min Adrian (Emil)

3-3 74 min Einar (Jørgen)

 

Så var vi kommet til årets siste kamp borte mot Jevnaker. Uansett resultat i dag har gutta gjort en kjempe sesong. Sjefen var klar på at vi skulle avslutte med stil. Høsten har vist at vi kan ta poeng fra alle lag. Vi skulle ligge kompakt og angripe med mye folk når vi fikk muligheten.

 

Gutta gjør alltid som de får beskjed om. Første omgang er vi veldig gode. Vi har ballen mye skaper mange sjanser på overganger, slik som vi ble enig om før kampen. Dessverre glipper det i markeringen to ganger på corner som gir Jevnaker 1-0 i 7 min og 2-0 i det 32 min. Det var utrolig surt da vi har styrt hele kampen. I det 44 min lykkes vi endelig på en av de mange innleggene våre Nikolay finner Sigurd som header inn redusering 2-1. Det var en viktig skåring, det gir oss tro på poeng før andre omgang.

 

Sjefen er strålende fornøyd med det vi leverer i første omgang. Vi er veldig gode, men må bli tøffere på dødball imot. Vi skal dra herfra med poeng i dag er alle enig om.

 

Andre omgang starter med at Jevnaker er mer med i kampen. De skaper noen sjanser mot oss. Etter ca 60 min får de et merkelig straffespark som ikke mange skjønner så mye av. Den setter de sikkert i mål 3-1 og under med to mål igjen. Vi lar oss ikke knekke av dette. Vi fortsetter det gode spillet fra første omgang. Bare fem min senere får vi corner, Emil slår presist på hode til Adrian og det står 3-2. Nå jakter vi utligning, og ett kvarter før slutt får vi belønningen. En Jevnakerforsvarer slår en forferdelig pasning rett i beina på Jørgen som med mann i ryggen ser Einar i en meget god posisjon. Einar dundrer ballen i mål og 3-3. Siste kvarteret er det stor nerve i kampen begge lag ønsker å vinne årets siste kamp, men det ebber ut med 3-3 og poengdeling. Noe som i det store og hele var helt greit. Begge lag er strålende fornøyd med sesongen. Vi ender på en flott 9 plass med 30 poeng.

 

Dagen ble avsluttet med en solid lagsfest. Først dro vi til Nils Otto rett fra Jevnaker. Det ble det mange prisutdelinger. Jørgen, Emil Lersbryggen og Nikolay Stokker fikk for mest treningsfremmøte. Einar ble årets toppskårer med 15 mål. Årets poengkonge ble Emil Fossum med 27 poeng, 12 mål og 15 assist. Einar ble nummer to med 22 poeng, 15 mål og 7 assist. Karl kom på en utrolig tredjeplass med hele 15 poeng, 4 mål og 11 assist. Han har kun spilt en omgang i 6-7 kamper. Blir moro å få med han hele sesongen til neste år. Siste og gjeveste prisen årets spiller gikk til Embrik. Selv om hele laget har levert en enorm prestasjon i år fortjente Embrik denne prisen. Kvelden ble avsluttet med middag på O'learys.

 

Tusen takk for all støtten fra supportere og sponsorer i 2019. Håper vi ser dere alle igjen i 2020. Vi beholder hele troppen og har stor tro på å få inn 2-3 forsterkninger.