Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Tyristubben A B- Huringen A     6-1 (3-0)

01.03.2012

1. omgang er ikke mer enn 10 min gammel før vi får en i sekken. Etter 20 min er det 2-0, før pause scorer de igjen, denne gang på et direkte frispark.  En veldig slapp omgang fra oss i Huringen. Før kampen bestemmer vi oss for å legge et lavt press, og at vi skal rulle ball mye i laget, og ta med støttepasning så ofte som vi må for å holde ballen i laget. Vi sier også at det er viktig at vi snakker mye og dirigerer hverandre alle mann alle. Dette glemmer vi helt innimellom og blir hardt straffet mot rutinerte A-lagsspillere fra Tyristubben. Men i perioder viser vi hva som bor i oss, og spiller flott fotball på 1 og 2 touch. 

2. omgang spiller vi bedre og tar et bedre grep om kampen. Og det med to 16 åringer og en 15 åring på banen. Vi glemmer oss  bort noen ganger i denne omgangen også, og da scorer Tyristubben 3 ganger, enda de har byttet ut A laget med B laget til andre omgang. Gøran bestemmer seg da for at nok er nok, går over hele banen sender i vei et skudd som forandrer retning. Rene er frempå der han skal være og sikrer seg sin første scoring i Huringen-drakta. Ronny Haugen var farlig frempå ved flere anledninger i kveld. Huringens beste.

Vi hadde tatt ut 17 spillere til kampen i dag. av disse så er det, 7 stk som melder forfall i timene rett før kampen starter. Dette er for DÅRLIG!!! Helldigvis så er det 3 stk første års juniorgutter som stiller til A-kamp på kort varsel, slik at vi slipper å avlyse kampen. Manageren er opptatt av at spesielt disse gutta skal få gode opplevelser, og helhjerta innstilling fra ALLE GUTTA PÅ A-LAGET!!! Det synes jeg desverre ikke de får i dag.

Gutter en ting er sikkert, det er ingen ting som blir så fort glemt, som en dårlig fotballkamp.