Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

De to siste kampene vant vi lett, da motstanderne ikke kunne møte.

16.10.2012

Hverken Tyristubben 2, eller Hokksund 2 klarte å stille lag på slutten av sessongen. Tyristubben valgte til og med å trekke laget med 2 gjenstående kamper. Vi fikk dermed 3-0 seier i begge disse kampene, men når alle trukne lag var TRUKKET IFRA, så viser tabellen at vi til slutt blir nr 2 i årets 7 divisjon. Vi fikk 34 poeng, scoret 95 mål og slapp inn 16. Flest scoret og minst sluppet inn burde vel i utgangspunktet gitt 1 plass, men den tok Eiker Kvikk med tre poeng mer enn vi klarte. (Tapte for dem 0-3 hjemme)

Vi må si oss meget godt fornøyd med året, og vi RYKKER OPP i 6 div. Neste sessong må vi trene mer enn i år. Vi hadde et møte den 9. oktober og vi ble raskt enige om at målet er nok et OPPRYKK, og satser på 5 DIV. i 2014.

Vi får opp 3-4 fra juniorlaget, 93 årgang, som blir for gamle til junior. 3-4 NYE spillere vil nok komme til, og 3-4 spillere har sagt at de heller vil trene og være med rundt laget, enn å delta på kampene. Det vil si at vi får omtrent akkurat like mange spillere kommende år, og er avhengig av Juniorlaget. Dette vil bli meget bra for ALLE, og vi kommer til å trene sammen, så langt dette går.

GRATULERER MED OPPRYKK ALLE SAMMEN.