Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Godset 3 - Huringen 5-3 (2-1)

27.01.2013

Huringen stilte med kanskje sitt beste mannskap noensinne, men tapte likevel i sesongpremieren. På en vanskelig snødekt bane klarte de bare periodevis å spille god fotball.  Lagleders taktikk var å spille enkle kortpasninger tildlig opp igjennom midtbanen for å skape høyt ballltempo og ballbesittelse. Likevel ble det spilt langt og ofte upresist på det vanskelige underlaget.

Huringen hadde sjanser og spill nok til å vinne kampen, men det ble ofte avsluttet med skudd selv om man hadde medspillere i bedre posisjoner. På stillingen 2-2 var bortelaget i ferd med å overta føringen av kampen, men fikk noen uheldige baklengsmål.  Etter dette klarte man heller ikke å holde en god stemning i laget, noe som skal være et fundament.

Laget har stort potensiale, men da må de opptre mer som et lag og alle må følge lagleders taktikk. Det blir sjelden bra når alle vet best selv og man ikke opptrer kollektivt. Laget vil nok allerede i neste kamp ta et skritt videre - hvis de vil. (Mål: Kenneth 2, John Reidar 1)