Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - ROS      3 - 1      (3-1)

08.02.2013

  0 min     1 - 0     John Reidar   Straffe pga div. forskjell

19 min     1 - 1      Ros

30 min     2 - 1     Einar       (Fabien)

42 min     3 - 1     Ronny      (Einar)

Vi var vel det man kan kalle revansjesugne etter det forsmedelige tapet i første kamp. Som jeg har sagt på trening, den kampen bare må glemmes, dårlig oppladning, 10 cm snø og ingen som hadde spilt fotballkamp på over 4 mnd, og 45 min forsinkelse pga manglende lys. Dommeren sa uken etter at kampen burde aldri vært spilt.....

Slemmestad Stadion, stod og tok imot oss, med fullt flomlys, Stadionur og en i utgangspunktet bedre motstander enn vi møtte i første kamp.

BuskerudCupen har en litt fiffi vri med at man får en straffe pr divisjonsforskjell før kampen starter. Vår nye stjerne Fabien skjønnte lite av hva som foregikk når John Reidar og dommeren gikk bort til Ros sin keeper, la ballen opp på 11 meter, og Jensen banker ballen i mål. Og dette før VI igjen tar avspark. Neste kamp får vi TO straffer mot DFK2(4div)

Manager er veldig spent før kampen, da han har plukket opp et litt nytt spillesystem, som også Juniortreneren bruker med stort hell. Vi skulle nå legge om til 4-5-1, men med offensive backer og mye bevegelse i laget, blir dette absolutt IKKE noe mer defensiv fotball. Vi styrer kampen totalt, men allikevel er vi litt for dårlige til å markere, vi står 3 meter unna motstanderne veldig ofte, og ROS setter inn et fint mål etter 19min. Ros har et par tre sjanser til, men Christian er ute og snapper opp det meste uten at det blir særlig farlig. I perioder når vi spiller ball, blir Ros gutta statister. Einar hadde en stor kamp på topp og er et helt angrep alene, sterk,hurtig og med hodet i rett temperatur, er det vanskelig å stoppe han. Ros var enig i at de var meget heldige som ikke fikk to røde kort. Flere gode løp og perfekte pasninger langs bakken i bakrommet, gjorde sitt til at dommeren ikke hang helt med også. En scoring kom da også, perfekt pasning fra Fabien, og kald avslutning ned i hjørnet.

Grattis til Ronny M. som scorer sitt første mål, på en retur etter frispark. Det blir nok mange fler. Edvin gjør comeback, etter mange år i andre klubber, og Magnus UM, som desverre ikke er spilleklar ennå, gjorde en god jobb med Christian før kampstart.

Ellers er jeg meget fornøyd med ALLE GUTTA! I dag gjør vi det vi er enige om, hele veien. Absolutt morro å slå det som har vært flaggskipet i Røyken og Hurum Fotballen i de siste årene.

Manager:D   er stolt!

Christian, Martin(75min), Alex, John R, Gøran(60min), Fabien, Ivar(80 min), Ronny(75 min), Robin(80min), Edvin(70min), Einar(60min), Kas(45min), Adrian P(45min), Jørgen(45min)

ubenyttete innbyttere: Magnus UM og Mathias