Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Drammen FK 2 - Huringen IF     2-2     (1-2)

01.03.2013

DFK 2 blir en meget spennende kamp for oss. Dette laget ble startet av de Huringen spillerne som spilte 5 divisjon i 2005. De fleste av guttene bodde i Drammensområdet, men hadde alle røttene sine på Hurum. De senere årene har laget blitt mer og mer byttet ut, men flere gamle kjenninger vil vi møte i denne kampen. Manager gleder seg til kampen, og det er mange "gamle ringrever" på dette laget, som vi må passe godt på. På papiret en meget jevn batalje. Vi starter med to straffer, siden gutta fra Drammen har spilt seg opp i 4 divisjon. 

Einar er 20 år i dag, og vi gratulerer så mye med dagen, gaven fra lagkameratene var de to straffesparkene. Den første satt sikkert ned til høyre for keeper, den andre gikk desverre i stolpen. Vi spiller en meget god kamp i dag, og til Managers fornøyelse så konmner backene rundt på kantene flere ganger i første omgang, og vi skaper flere farlige sjanser. 2-0 kommer etter et utsøkt angrep, med innlegg fra Adrian, Fabien skyter knallhardt i mål på halv volley. Vi spiller bedre enn DFK 2 i store deler av kampen. Dfk får en spiller utvist, soleklar felling av Einar som bakerste mann. Udiskutabelt. Men som advart møter vi et veldig godt 4 div. lag og de er rutinerte. De er kalde og utnytter sine få sjanser meget godt. 1-2 kommer etter et sinnsykt rykk som parkerer 6 Huringen spillere, inkludert en God Glenn Fauske i målet. 2-2 kommer etter en feilpasning på midtbanen, og vi kommer på etterskudd i forsvaret. Ufortjent i forhold til spill og sjanser. Vi kommer til mange sjanser, og det blir mye nesten. "nesten skyter desverre ingen mann av hesten" og flere mål fikk vi ikke. Litt ubesluttsomhet, og utålmodighet er fasiten på hvorfor. Vi har et sinnsykt engasjement gjennom hele kampen, kanskje litt for høyt for at vi skal yte det beste av alle. Jeg er fornøyd med at vi er engasjerte, og vil vinne. Men vi Må fortsatt klare å holde en god tone innad i laget. Vi må også tåle å høre at vi velger feil løsninger, noen ganger uten at vi alle skal bortforklare hvorfor vi gjorde akkurat slik. Viktig at vi lærer av våre feil alle sammen. Jørgen blir felt av to Dfk spillere i slutten av kampen. Godt inne i 16 meteren, dommeren er den eneste som ikke ser at dette er et "soleklart" straffespark. Det ender kun med at Manageren blir sendt i garderoben, uten noen form for advarsel, noe som er meget diskutabelt, da flere av banens spillere (begge lag) har kjeftet på dommeren igjennom hele kampen. Tok den for kollektivet. IKKE BRA Å KJEFTE PÅ DOMMEREN GUTTER, UANSETT!! Det som er GODT for laget, er at tonen i garderoben etterpå er meget god, og vi møtte et meget godt lag, som vi var bedre enn...... LOVER GODT. Alle Juniorene gjorde en GOD JOBB.

 0 min   0 - 1     Einar   straffe

15 min   0 - 2    Fabien     (Adrian)

23 min   1 - 2

65 min   2 - 2

Formasjon: 4 - 2 - 3 - 1

 Glenn Fa, Gøran(70), Cornelius(45), John Reidar, Alex(45), Simen FJ(45), Adrian(45), Mathias(45), Fabien, Ivar, Kas(55), Jørgen(45), Robin(75), Ronny M, Einar(80)

Ubenyttet: Christian.