Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Nybyen - Huringen     1 - 3   (0-2)

20.04.2013

Ja da var vi klare for første seriekamp i 2013. Nybyen har vi ikke spilt mot på veldig mange år, så vi visste lite om dagens motstander. De hadde tapt stort mot DRIM i siste treningskamp, men hadde vunnet mot Glassverket før det. Vi visste vi hadde en meget god sjanse, hvis vi fikk til spillet vårt.

Magnus UM, spiller sin første kamp for oss, etter flere år i Graabein, han har ikke all verden og gjøre, men er trygg og god. Gode utspark. Første 30 min var stillingskrig, selv om vi skapte mest. Vi hadde alt for dårlig bevegelse i forhold til Nybyen, de klarte å løpe mer enn oss, og fightet bra, slik at vi ikke fikk til noe spill. Ronny H. måtte bytte tidlig, og gikk desverre ut med strekk, men vi håper han er kjapt tilbake. KAS ned på back, var ikke helt fornøyd da, men det ble han etterhvert. Jørgen (JR) kommer inn på høyre kant, og det er så deilig med disse unge guttene. De gjør Akkurat som trenerene sier, og heldigvis så fører dette oss til et klart overtak i spillet. Han tør å holde litt på ballen, og dette åpner flere muligheter og større rom. kantene kommer mer med.

Så begynte Robin og Einar å krige mer de også, og da var VI igang. To kjappe scoringer, og vi tok fullstendig over kampen. Vi scorer en gang i 2. omgang, med en Back(KAS) morro. Før Nybyen får et trøstemål, som irriterte vår comeback kid i buret, veldig. Alt i alt en BRA gjennomført kamp. Vi har mye å gå på i henhold til pasningskvalitet, gutter. Det gjelder Alle, men det vet vi kommer etterhvert.

Magnus UM(90min), Ronny H(20min)John R(90min), Alex(90min), Adrian P(80min)Ivar(75min), Fabien(90min), Robin(75min), Ronny M(90min), Einar(80min), Kas(90min), Jørgen(70min), Glenn Fauske(35min), Glenn Fur.(30 min).

 

30 min     0 - 1     Einar     (assist, "Paradise Niklas")

32 min     0 - 2     Einar     (Robin)

62 min     0 - 3     Kas        (Ivar)

89 min     1 - 3     Nybyen

 

3 Poeng  ALEX, 2 Poeng  KAS, 1 Poeng  Einar.