Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

IBK 3 - Huringen     2 - 1      (0-0)

03.05.2013

Birkebeineren har mange gode lag i de fleste alderstrinn. Nå har de også TRE (3) Voksne lag på herresiden. Vi gikk til kamp uten våre 4 "nyervervelser" for første gang, siden vi startet opp igjen. Men hadde bestemt oss alle mann at vi SKULLE VINNE denne kampen. Manager så av lagoppstillingen til IBK 3 at her var det mange "gamle gode ringrever" som har spilt for IBK på høyeste nivå for noen år siden, så vi skjønte at det ikke ble noen lett match. IBK 3 hadde dessuten vunnet sine 2 første kamper og så på seg selv som klare opprykkskandidater.

Vi fikk desverre et par forfall til før kamstart, og Mathias måtte kaste inn håndkleet etter oppvarmingen, beinhinnebetennelsen er et faktum desverre.

Kampen startet litt forsiktig begge, lag følte på hverandre. Men etter hvert som tiden gikk, tok Huringen mer og mer over. Ivar som for anledningen var kaptein og midtstopper, gjorde sammen med Alex en prikkfri førsteomgang, og hadde sammen med Simen og Glenn Fu, full kontroll i forsvar. Christian, hadde lim på hanskene og spilte meget bra. Midtbanen nykomponert med Gøran, Einar, Robin, og angrepsrekka med Kas, Jørgen og Martin, brøt og startet det ene angrepet etter det andre, men den siste tredjedelen, fikk vi ikke helt til.

Vi tok ledelsen etter 52 min på et mønsterangrep. Gjennom midtbanen, ut på kant og innlegg foran mål. Martin var frempå på en retur fra keeper. Vi byttet keeper i pausen og Magnus tok plass mellom stengene. Og kampens prestasjon stod han for etter ca 60 min spill. Et skudd som hadde strak kurs mot vinkelen, klarte han med et tigersprang å fiste utenfor stanga. en klasseredning.

Vi holdt stand til det stod igjen ca 20 min. Rett før dette, måtte også Gøran ut med stygge knagsår og ømme bein. Eneste innbytter var Per F, på 55 år. men han klarte seg til gjengjeld meget bra. Problemet nå var at resten av laget var så slitne, at vi ikke klarte å komprimere laget vårt, angrepsrekka ble for høy, spesielt spiss, og Forsvaret ble liggende for lavt, og midbanen klarte ikke å flytte beina fort nok, og fikk selvfølgelig også et alt for stort rom å dekke. To heldige scoringer fra Birkebeineren, føltes veldig urettferdig. Vi ble litt frustrerte, og dommeren gav oss ingenting. Vinnermålet kom etter en corner, som aldri skulle vært dømt. Men sånn er fotball innimellom gutter, får si som Deila, det jevner seg ut i løpet av en sesong.

Meget fornøyd med innsatsen til Alle gutta. Hadde vi hatt to innbyttere til, hadde VI VUNNET.

3 POENG  CHRISTIAN, 2 POENG GLENN FU, 1 POENG ALEX