Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Glassverket-Huringen     3 - 5   (1-3)

21.05.2013

Kamp på Åskollen, bruker alltid å bli spennende og TØFT. Nok en gang måtte vi slite hardt for poengene mot Glassverket, men heldigvis denne gangen tok vi med oss ALLE poengene hjem.

Vi startet meget bra og hadde overtaket fra begynnelsen. Vi tok ledelsen etter et flott angrep, avsluttet på mesterlig vis av Robin. Kenneth begynner å få skutt seg inn også, og setter et frispark fra 20 meter kontant i mål. Glassverket kommer mer med i kampen nå, og spillet jevner seg ut. Som vanlig er Glassverkets spillere harde og kontante i duellene, selv om vi flere ganger synes de er vel seint inne, lar dommeren dette passere. Fabien pådrar seg to stk gule kort i løpet av en seanse, merkelig og meget streng avgjørelse. I følge dommer var begge kortene for kjeftbruk, noe som burde være helt unødvendig av oss. Tror ikke han fikk pluss i boka til Dommeroppservatøren i den situasjonen. Omsider kommer spillet i gang igjen, og rett før pause får Kenneth et flott gjennomspill av Kenneth, som scorer nr 2 for dagen. Pause

Andre omgang starter forferdelig for oss, og Magnus som kom inn i målet, må plukke to baller ut av nettet, omtrent før han har fått kjenne på ballen. Det siste målet etter at vi nøler veldig alle sammen, og til syvende og sist er det vel vår kaptein som er uheldig og er sist nær ballen.

Men NÅ våkner vinnerinnstiktet i vår Kaptein, og vi på siden ser han bestemmer seg for at det skal bli vanskelig for Glassverket å score flere ganger. John Reidar er meget viktig i siste del av kampen, og sørger for at forsvarsfireren og resten av laget tar ut sine siste krefter.

Midtbanen har jobbet og slitt hele kampen nå, så det er fire meget slitne gutter i Gøran, Ivar, Robin og Einar. Jørgen (JR), som ALLTID har lyst til å spille fotball, ble med på kamp allikevel, selv om Trener på Junior og A- lag var blitt enige om å la Jr spillerne konsentrere seg om egne kamper denne uken. Og som jeg har skrevet før og kan gjøre igjen, så gjør Jørgen ting som gjør fotballen så utrolig morsom å engasjere seg i. Han ønsker å bidra, og han klarer å gjøre akkurat som treneren vil, + litt til.. Han har ro og overblikk, og finner Einar som sender oss i ledelsen igjen. Nå VIL alle gutta vinne, og på slutten bølger spillet fram og tilbake. Det kunne sikkert ha blitt utligning igjen, men vi rir det av, og helt til slutt så får vi jammen meg et straffespark, og vår kaptein setter den sikkert i mål til en HERLIG SEIER ! Flott innsats ALLE SAMMEN.

 

0 - 1      4 min     Robin          (Kenneth)

0 - 2     11 min     Kenneth      (Einar)

1 - 2     27 min

1 - 3     45 min     Kenneth      (Einar)

2 - 3     46 min

3 - 3     56 min

3 - 4     75 min      Einar          (Jørgen)

3 - 5     89 min      John Reidar  (Ivar)

I dag er det mange som burde ha fått poeng gutter, men jeg deler som vanlig ut til tre stk.

3 Poeng til RONNY H, 2 Poeng til JOHN REIDAR, 1 Poeng til JØRGEN