Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Strømsgodset    3 - 2     (2-2)

31.05.2013

Vi visste at dette kom til å bli en jevn og hard fight, og bestemte oss for å gå ut med høyt press, men samtidig være i balanse bakover. Skulle være flinke til å ikke få strekk i laget, samle alle lagdeler og presse samlet. Det gikk helt skeis med en gang. Strømsgodsets spillere var kjappere til beins enn oss, og jobbet veldig mye hardere de første 20 min, og vi måtte forsvare oss. Etter 10 min, er det en merkelig situasjon, vi har kontroll, men plutselig er spissen der og setter ballen sikkert i nettet bak Magnus. Forsvarstabbe, som heldigvis hører til sjeldenhetene i Huringen. Vi slår tilbake etter 17 min med en flott frispilling, Kenneth, chipper ballen over forsvaret og Einar scorer kontrolert. Vi er like langt. 6 minutter senere er vi uheldige igjen, på en corner. Får ikke avklart og ballen sniker seg inn, vi ligger under igjen. Nå begynner vi å bli med i "krigen", vi forstår at vi må flytte beina fortere og "tråkke" til skikkelig i duellene. Litt urettferdig at vi blir tildelt flere gule kort, på rene taklinger, mens motstanderne, slipper unna, selv med "etterslengere". Etter 31 min. får vi et mønsterangrep. Hurtige forflytninger og sterk vilje. Robin slår inn til John Reidar som med hodet, styrer ballen over på motsatt stolpe, der kommer Ronny M, som scorer sikkert.

I pausen, flytter vi Robin ned som midtstopper og Alex N. opp på midtbanen. Vi sliter noen minutter i denne omgangen også, men føler vi får bedre, og bedre kontroll utover i kampen. Og etter 65 min spill, fosser Ronny M. ned til linja og slår vakkert inn med venstrebeinet inn til Kenneth, og "herre min gud" hvor deilig det var å se den gå inn. Vi har grei kontroll på resten av kampen synes jeg, men Strømsgodset kommer med et par farlige forsøk til. Det ene redder Christian mesterlig, og Robin storspiller som stopper. Ronny M, viser det siste kvarteret han spiller, hva som bor i han, han jobber og har alltid god innsats. Hvis vi alle er litt roligere når vi mottar ballen, og har orientert oss på forhånd, så skal vi bli vanskelige å slå fremover. Alexander SJ får også sin debut. Han har spilt på landslag for "døve". Han alene hadde med seg et dusin tilskuere. Morro. Vi skal få det morsomt med han på laget, selv om han ikke "hører på" hva treneren sier, og dommeren blåser.  Vi VINNER, HERLIG!! Bra Jobba GUTTER!

PS: En viktig ting, som jeg sa i garderoben før kamp i går, VI er mange spillere i Huringen, og til hjemmekamper tar jeg med alle vi kan. og det er opptil 18 stk på kamprapport. Det er Viktig for meg at alle får spille, og føle at de er en del av laget. Vi må ikke bli sure for å måtte starte eller ende opp der. Vi ser at i løpet av en sesong trenger vi alle som en, og derfor må VI ha med alle. Det som er greit er jo at dere slipper å ha dårlig samvittighet om det er en kamp eller to som dere ikke får vært med på. Men si ifra i god tid. Det viktigste i 6 div. er at vi har det gøy, og at alle bidrar. Så vinner vi og rykker opp igjen....... Men si ifra til meg, hvis noe føles urettferdig!

 

10 min     0 - 1

17 min     1 - 1     Einar            (Kenneth)

23 min     1 - 2

31 min     2 - 2     Ronny M        (John Reidar, Robin)

65 min     3 - 2     Kenneth         (Ronny M)

 

3 Poeng   ROBIN,   2 Poeng   RONNY H,  1 Poeng   EINAR