Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Strømsgodset Bredde - Huringen

14.06.2013

Kampen ble avbrutt rett før 1. omgang var ferdig, vi lå under 1-0, da Jørgen ble offer for en stygg takling (fra mitt ståsted)  Hovedleggbeinet brakk tvers av og Jørgen ligger på sykehuset og er operert.

Sendte derfor denne klagen til Buskerud Fotballkrets, nå er vi lei av at til og med dommerene skal være med på å slå Huringens gutter.....

Hei Erik

Må beklageligvis sende inn en protest mot dommer i kampen mellom Strømsgodset IF og Huringen IF 14.06.2013 kl 1930.

Vi hadde problemer med å få stilt lag til kampen i kveld, men fikk til slutt stablet 13 stk på beina til kamp. Det står oppført flere på dommerkortet, men det var fordi vi ikke var helt sikre på om alle møtte til kamp. Jeg var spiller(reserve) i dag for at vi i det hele tatt skulle klare å få gjennomført matchen.

1. Det starter med at en Huringen spiller får en albue i ansiktet, dommeren lar være å se at vår spiller ligger nede etter duellen, og Strømsgodset går opp og scorer mål.

2. Vi får et frispark som blir slått inn foran mål, keeperen til Strømsgodset mister ballen i beina på en av våre spillere som i situasjonen blir holdt med begge hender av keeperen, dommeren velger å ikke se denne situasjonen heller. Enda han har full oversikt over situasjonen.

3. Strømsgodsets spiss er tre meter i offside, uten at dommeren blåser, men han bommer på mål.

4. Stygg takling på midtbanen, vi får frispark, dommer gir ingen kort. Vår spiller brekker leggbeinet.... Er på sykehuset og får gips nå......

5. Dommeren beordrer vår skadede spiller av banen, slik at kampen kan fortsette, enda vi hørte det smalt skikkelig i duellen, og vår spiller ligger og hyler av smerte.

6. Det oppstår tumulter etter denne episoden, og vi bestemmer oss for å IKKE fortsette kampen, med temperamentet som oppstår. Vi må også få kontroll på vår skadede spiller, og få tak i en båre. Vi kontakter med hjelp av Strømsgodsets trener sykehuset, og får hjelp derfra. Vi bærer den skadede spilleren av banen, og inn i garderobeområdet. Vi blir opptatt med dette i ca 5 min. Imens har det vært kaos på banen, og dommeren har ingen kontroll.

Etter at jeg kommer tilbake, tar Strømsgodsets trener og jeg en prat, og er villige til å fortsette kampen, men dommeren nekter(kanskje like greit)

Etter dette får jeg høre at dommeren faktisk skiftet i innbytterbenken til Strømsgodset, og har hele tiden før kampen stått og snakket med Strømsgodsets oppmann, og deres spillere.

Vi hadde den samme dommeren i hjemmekampen for noen uker siden også. Det var en mye tøffere kamp enn det denne var så langt. Men dommeren ga Huringen mange gule kort (se kamprapport) mens Strømsgodset ikke fikk noen kort.(helt uffattelig). Vi tok opp dette etter kampen, hvorpå dommeren sier at det er ikke så lett å gi "kamerater" kort.......

Observerte også dommeren som dømte oss mot Glassverket inne i innbytterbenken til Strømsgodsets lag før kampen. Dette er ikke akseptabelt når de dømmer veldig mange kamper i 6 divisjon vår avdeling.

I denne kampen var jeg som sagt spiller, og Glenn Ugstad, vår fotballformann leder for kampen.

Vet ikke hva som vil skje, men det er håpløst å få slike dommere i hele år. Dette tar ihvertfall lysten fra meg til å fortsette som trener og inspirator for våre gutter. Og det er ikke så gøy å spille mot 12 mann i annenhver kamp......

 

 

Med vennlig hilsen

Reidar Hovelsås