Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - IBK 3     6 - 2    (3-1)

21.06.2013

Vi hadde et tap fra borteoppgjøret i Krokstadelva å revansjere. Og det klarte vi med glans. Vi startet bra, og var vel egentlig mest bekymret for at været skulle ødelegge for begge lag. Emran slår en corner som keeper ikke helt klarer å ordne opp med, og den er sannsynligvis godt innenfor streken. Dette kan desverre ikke dommeren se, og det var litt synd. Hadde vært perfkekt start. Etter 10 min slipper vi til bortelaget, og de setter inn 0-1, i stedet. Dette tente oss, og jeg kunne se at alle gutta ville vinne denne kampen. To minutter etter blir Ronny M, sparket inne i 16-meteren og vi blir tildelt straffespark. Kaptein Jensen setter den sikkert ned til venstre for keeper. Nå tar vi over kampen, og Emran kriger inne i feltet og Ivar setter inn vår ledelse. Kas lurer offsidefella til IBK, flott gjennomspill av Kenneth. Så er det forholdsvis utrivelig vær, og banen blir vannet i overkant mer enn nødvendig, ingen flere scoringer før en kort pause.

Vi er nok litt slow starters, for rett etter pause slipper vi IBK til en redusering. Den kommer på et frispark. Banen er nå mer egnet for annen sport enn fotball, men det er ihvertfall likt for begge lag. Ronny M, og Kenneth setter inn hvert sitt mål med hodet. Punktum blir satt når Alexander SJ vender spillet fra sin venstreback til John Reidar på høyre, som med en fantastisk pasning finner en oversliten Fabien, som igjen fra meget spiss vinkel lobber ballen kontrollert inn over keeper og inn i lengste hjørnet.

Vi spiller en meget god kamp i dag, gutter og med en innbytter klarer vi denne gang å kjøre over IBK 3. Vi er flinke til å flytte beina mer og hurtigere enn motstanderen, og vårt forsvar med kaptein i spissen har stort sett god kontroll. Glenn Fauske har også et par klasseredninger. Imponert også over Ivar, som før kampen starter har en vond ankel, ble vel ikke spesielt bedre etterhvert. Men fullfører med stil, og har en "ståpåvilje" som smitter over på hele resten av laget.

10 min   0 - 1

12 min   1 - 1     John Reidar str            (Ronny M)

19 min   2 - 1     Ivar                             (Emran)

29 min   3 - 1     Kas                              (Kenneth)

51 min   3 - 2   

69 min   4 - 2     Ronny M                      (Kenneth)

75 min   5 - 2     Kenneth                       (John Reidar)

89 min   6 - 2     Fabien                          (John Reidar)

 

3 Poeng JOHN REIDAR, 2 poeng   --- , 1 Poeng GLENN FA, GLENN FU, ADRIAN P, ALEXANDER SJ, KAS, IVAR, FABIEN, EMRAN, KENNETH, RONNY M, GØRAN (ALLE GUTTA)

Vanskelig å skille i dag, alle gjør jobben sin og mer til.