Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

KM KAMP Hallingdal 2 - Huringen

19.10.2013

Kamp om kretsmesterskapet i 6 div. Buskerud Fotballkrets.

Geilo/Hallingdal 2 var motstander, og som vanlig med disse 2. lagene er det vanskelig å forutse hva vi kommer til å møte. Hallingdal spiller i 4 div, og har gjort det ganske bra der. Men vi visste at uansett om de stiller med mange 1. lagspillere så har vi et så godt lag at vi ville matche de uansett.

Juniorlaget hadde selvfølgelig også sin siste kamp samme dag, og vi reiste til Åssiden med kun to innbyttere etter to forfall kvelden før. Når Gøran pådro seg strekk i første angrepet, sto vi igjen med en innbytter på 55 år.

1. omgang kjempet Hallingdal bra, og nektet oss å få til det spillet vi ønsket, vi klarte rett og slett ikke løpe nok, og pasningene var litt for upresise hele veien. Vi valgte også litt feil nesten hele tiden. Vi var enige om å være tålmodige, selv om vi alle vet at vår kaptein er litt av det utålmodige slaget... Vi hadde flere gode sjanser i 1. omgang men klarte ikke siste 3. delen foran motstanderens mål. Etter 30 min. så løsner det, når Robin finter seg igjennom, runder keeper og setter inn 0-1. Fantastisk scoring. vi har kontroll resten av omgangen

2. omgang sitter det mye bedre for oss, og utrolig nok så utspiller vi det forholdsvis unge laget fra Hallingdal, gjennom hele omgangen, og de fremstår som dårligere trent enn oss. Vi putter på 6 ganger til i løpet av omgangen, og det er ingen tvil om at seieren og opprykket er velfortjent. Buskerud fotballkrets sine representanter er imponert over hva "lille" Huringen får til på fotballbanen for tiden. MORRO!! GRATULERER SOM KRETSMESTERE ALLE GUTTA! stolt av dere.

0 - 1     30 min     Robin

0 - 2     62 min     Einar           Fabien

0 - 3     68 min     Selvmål       Ronny M/Einar

0 - 4     70 min     Martin         Nils Otto

0 - 5     80 min     Martin        

0 - 6     84 min     Nils Otto      John Reidar

0 - 7     86 min     John Reidar  Einar

 

Fantastisk morsomt å avslutte Managerkarrieren med to opprykk og kretsmesterskap gutter, Vi jobber med å få på plass et nytt trenerapparat rundt Junior/A-lag og satser på å ha ting på plass før nyttår. Per Floberg har sagt seg villig til å holde OSS i gang frem til dette, og vi i fotballstyret, håper Per finner seg en NY jobb i nærheten av Hurum med godt betalt og korte dager,(det henger jo som regel sammen) slik at han kan fortsette etter nyåret også.....Time will show!

Nå er det Høstcup, meld dere på vis Facebook.

OPPRYKKSFESTEN BLIR ALLEREDE FREDAG I DRAMMEN, meld dere på via Facebook.

Takk for meg!

Manager:D