Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

BuskerudCupen ROS- HURINGEN   1 - 1 (0-1)

24.01.2014

Vi var veldig klare for kamp i og med at den ble utsatt for en uke siden. Det begynte jammen å snø skikkelig før kampstart i dag også, men begge lag var instilt på å gjennomføre kampen.

Det var en jevn første halvtime og begge lag var gode defensivt. Etter en snau halv times spill, fikk vi plutselig to gule kort i løpet av 5 minutter, og det var samme spiller. En merkelig avgjørelse da undertegnede var helt sikker på at det var vi som skulle få frispark. Dette preger selvfølgelig kampen etterhvert. Men vi får rett før pause et klart straffespark da Jørgen blir felt inne i 16 meteren. John Reidar scorer på returen etter at keeperen først redder straffesparket hans. Vi går til pause med 1-0 ledelse.

Vi leggger om til 4-4-1 i 2 omgang og er klar over at dette blir en omgang med ryggen mot veggen, men at vi kommer til å få kontringssjanser. Og bestemmer at vi skal kjempe til krampa tar oss. Vi løper enorm mye alle sammen, og kjemper som løver mot et Ros lag som tar mer og mer over og presser oss tilbake på banen. Vi får ikke til mye offensivt, men kommer på et par tre kontringer som fort kunne doblet ledelsen. Vi lager en del dumme frispark mot oss, når det egentlig er bare å stå tett oppi, og ikke la de få snudd seg. Da må de spille ballen bakover. Men flere ganger gir vi de heller en solid dytt i ryggen eller ruser inn bakfra, slik at dommeren må blåse frispark. Etter 25 min i 2. omgang må en meget God Christian i buret, gi tapt, på et Frispark som forandrer retning rett foran ham. ROS er bedre enn oss i Denne Matchen, men det er kun pga at de var en mer. Offensivt har vi som sagt mye å gå på, selv om det ble vanskelig i denne kampen. Men defensivt var vi veldig gode som lag. Blir en spennende kamp i Svelvik, kjemper vi som i kveld blir det jevnt.

Laget: Christian 90, Kas 70 (Simen 30), John Reidar 90, Cornelius 90, Adrian 90, Robin 90, Einar 90, Nils Otto 30, Jørgen 60 (Mathias 45), Martin 90, Gøran 75. ubenyttet Per F.

Hele laget fortjener skryt og pluss i boka, det var vanskelig å plukke ut de tre beste.

Managers tre utvalgte denne kampen: John Reidar, Adrian og Christian.