Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

BuskerudCupen Huringen-Svelvik   2 - 1 (1-1)

03.02.2014

Vi må vel si at vi var veldig klare for å gi rivalen fra andre siden av fjorden skikkelig kamp. Selv om vi de siste årene har vært bedre enn de i aldersbestemt fotball for både jenter og gutter, så har vi aldri vært på nivå med A-laget til Svelvik. Men med så mange unge talenter vi har i Huringen i dag, selv om vi også har sendt en del videre til bedre klubber, gir dette A-laget vårt også et skikkelig løft. Vi har en flott blanding av etablerte spillere og unge talenter i treningsgruppa og på laget. Svelvik skulle få seg en fotball overraskelse som sent vil glemmes, i hvertfall på vår side av Sundet. Forrige sesong var Svelvik nære på opprykk til 3.Div. Vi rykket opp i 5. Div. 

Pga divisjonsforskjell får vi starte med en straffe. Einar setter sikkert inn 1-0 for oss. Vi har bestemt oss for å være meget aggressive i presset. At vi i starten på kampen legger oss lavt, for så å variere mellom høyt og lavt press. Forsvaret vårt har full kontroll, og sjansestatistikken vinner vi 9-3. Vi kommer på gode overganger, med mange mann. Men er ikke like effektive som Svelviks toppscorer som utligner etter 24 min. 1-1 til pause, men vi har sett at det er mulig å ta seieren. Nevø av Manager, Dennis kommer inn de siste 25 min. Han fylte 16 år for 5 dager siden, og avgjør kampen i det 89. Min. debutanten dukker opp på bakre stolpe. Det er så DEILIG, og Velfortjent For laget.

Laget: Magnus UM, Magnus J, John Reidar, Ivar, Adrian, Fabien, Einar, Ronny, alle 90 min. Martin 85, Emran 75, Kas 65, Dennis 25, Simen 20

kjempekamp av ALLE GUTTA!