Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Semifinale Buskerud Cupen ROS 2 - Huringen 3 - 1   (2-0)

20.03.2014

Da var det dessverre over med Buskerud Cupen for oss i år. Vi kom et steg lenger enn i fjor. Men måtte se oss slått av ROS sine JR gutter. De scoret sikkert på begge straffesparkene som de fikk før kampstart pga div. forskjellen.

Vi forsøkte og hadde nok flest sjanser i løpet av kampen, men det ble aldri helt de store. Mulig vi burde hatt et straffespark tidlig i 1. omgang, men dommeren så ikke det samme som vi på siden. Ros juniorene kjempet tappert og var bedre trent enn oss. De ga oss ikke noe rom å spille i, slik at vi slo mye langt. Spillet vårt uteble og sjansene ble litt for tilfeldige. Vi var litt for unøyaktige hele veien. Da manager forsøkte å gjøre noen grep i 2. omgang, ble alt i stedet bare rør, og vi ble for stresset. Vi er ikke vant til å tape fotballkamper og det er helt greit at vi IKKE liker det. Ros gikk opp til 3 - 0 på en flott kontring. Før vår yngstemann Dennis ga oss et "trøstemål" Vi gav oss aldri og det var spenning i kampen nesten helt til slutt. Litt kjedelig at det blir krangling i garderoben etter kampen, men tar min del av skylden for det. Bra vi tåler dette, som bare beviser at vi er dårlige tapere nesten alle sammen. Og jeg mener faktisk at det ikke er en dårlig egenskap. Vi får lage oss nye retningslinjer videre.  Nye muligheter kommer snart.

Vi får bare trene mer, så skal vi få ordnet en treningskamp til før seriestart.

Veldig hyggelig at så mange av våre kollegaer fra Tofte Fremad A-lag, var "våre" tilskuere. Stor TAKK til dem.

Laget: Adrian F, Magnus J., John Reidar, Ivar, Adrian HP (Simen fra 70.), Fabien, Nils Otto (Jørgen fra 40.) Robin, Gøran (Mathias fra 40.) Kaas (Dennis fra 45.) Einar

 

Manager:(