Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

SERIESTART 5 DIV. AVD 2    ÅMOT - HURINGEN    2 - 4    (1-1)

28.04.2014

Da var seriepremieren i 5 divisjon over og vi beviste at vi hører hjemme i toppen av denne divisjonen også.

Vi er ikke alt for mange spillere, så når det er mye jobbing, skader, sykdom og russefeiring trenger vi alle og enhver som har lyst til å bidra. Vi fikk hentet inn Kaas, Ronny H. og Marius Fagerås til dagens kamp. Og vi trengte dem alle mann.

Åmot er et rutinert lag, som har ambisjoner om opprykk, så vi visste det ville bli vår hardeste kamp på lang tid. Vi står opp og kjemper fra start, men etter 10 min så scorer Åmot, da en spiller er umarkert inne i feltet etter dødball. 2 minutter senere, eller hva sa speakeren "så lenge var Adam i Eva"??? utlignet vi på en flott corner fra Robin. Fabi hang en halv meter over alle de andre og headet ballen NED i målet..... Herlig. Stillingskrig resten av omgangen, med flere sjanser til begge lag, men vi var farligst.

Jørgen slet litt med en forkjølelse og måtte overlate plassen til Emran i 2. omgang. Emran svarer 8 min ut i omgangen med en kanon fra 25 meter, etter en noe heldig assist fra Ivar som jobber som en galeieslave i alle kamper. 10 minutter senere kommer vi nok en gang i overtall på høyresiden og Ronny H scorer sikkert (ser slik ut fra managerstolen) ned i lengste hjørnet.

Da våkner Åmot for fullt, og har virkelig ikke tenkt til å tape denne kampen. Christian står godt i målet, og hele laget jobber iherdig. Åmot har vel tre stolpetreff og når spissen bommer på en retur, enda han nesten står inne i målet, da øyner de to managerene at dette kommer til å gå veien.

Nå skjer det utrolig mye på noen få minutter, så her må manager unnskyldes hvis noe kommer i feil rekkefølge. Gøran må en kjapp tur på do, Marius får sin debut ¨på A-laget, Marius får sannsynligvis knekt nesa og blør kraftig og må ut igjen, Einar blir feilaktig utvist og Åmot reduserer til 2-3...... puuusssttt....Fabien tar ansvar dribler 4 mann + keeper og setter inn 2-4...... Vi blir selvfølgelig presset de siste 15 minuttene, men vi rir stormen av og kan innkassere årets første 3 poenger..... GODT JOBBET ALLE SAMMEN.

Ny sjanse Fredag, da er John Reidar, Fabien og Christian borte, men vi stiller alltid godt lag i Huringen, så vi bekymrer oss aldri for det.....

10 min     1 - 0     Åmot

12 min     1 - 1     Fabien      (Robin)

53 min     1 - 2     Emran       (Ivar)

63 min     1 - 3     Ronny H     (Emran)

75 min     2 - 3     Åmot

80 min     2 - 4     Fabien, Fabi, (Fabi, Fabi)

Laget: Christian 90, Magnus J 90, John Reidar 90, Adrian HP 90, Kaas 70 (Marius 2+10min), Fabien 90, Ivar 90, Gøran 70 (Ronny H 45) Jørgen 40 (Emran 50), Robin 70, Einar 75.