Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Austad  5 - 4   (2-2)

02.05.2014

Første hjemmekamp for året, mot Austad som vi visste lite om på forhånd, bortsett fra at de hadde vunnet sin første kamp.

allerede under oppvarmingen merket jeg en spent stemning. Ikke for at vi ikke skulle være gode nok, men fordi vi manglet flere av våre antatt beste spillere. I garderoben rett før start fikk vi peppet opp motivasjon og humør, slik det skal være før hver kamp. Vi stilte med to tre spillere som nesten ikke har rørt en fotball på et og to år. Austad viste seg å være et bra lag, men vi tok ledelsen etter flott utspill av Magnus, Ivar stusset og Ronny spilte igjennom Gøran, som klinket inn 1-0 etter 5 min. Det var godt, og vi bare fortsatte i samme ånd. Etter 11 min fikk vi frispark. Robin hadde en perfekt "serve" som det nå heter på fotballspråket. Adrian HP slo keeperen i lufta og vi ledet 2-0. 20 minutter spilt og vi begynner å miste litt grepet. Vi står ikke oppi motstanderne, og 2 meter blir til 4 meter over hele banen, og vips så sto det 2-2 til pause.

I pausen blir vi enige om å komme opp på nivået vi startet, det gjelder og bite tennene sammen og gi alt for de nye flotte blå draktene vi hadde fått. Det holder en stund men så vips ligger vi under med 2-4. 

Etter 70 min, skjer det noe med oss igjen, og vi er alle sammen mer på hugget, manager og ikke minst ViseKaptein Ivar får med seg gutta, og når dagens Kaptein tar ansvar og plasserer med venstrebeinet et frispark opp i vinkelen, så er vi jammen med i kampen igjen. Vi er der vi ønsker å være og etter nok en perfekt corner fra Robin, header Håvard inn utligningen. Og når Emran på egenhånd bestemmer seg, setter fart mot linja, så inn mot keeper og hamrer ballen i nettaket er dagen igjen vår. Vi rir i land de siste fem + fem minuttene. og sikrer tre nye poeng. I dag må jeg fremheve en spiller, Kong (Ivar) Johan, tapte knapt en duell og fikk oss inn i kampen med fremragende Sportsånd og ikke minst frisparket.

gutter dere kjempet meget bra, stolt av dere alle.

 5 min.   1 - 0.     Gøran.          (Ronny)

11 min.   2 - 0.     Adrian HP.    (Robin)

20 min.   2 - 1.     

44 min.   2 - 2.     

55 min.   2 - 3

65 min.   2 - 4

70 min.   3 - 4.     Ivar.             (Håvard)

75 min.   4 - 4.     Håvard.        (Robin)

85 min.   5 - 4.     Emran

Laget i dag:   Manus UM 90, Magnus J 90, Adrian HP 90, Marius F 90, Kaas 40 (Alexander SJ 50), Ivar 90, Robin 80, Ronny 90, Jørgen 90, Håvard 90, Gøran 70 (Emran 30). 

Adrian F ubenyttet innbytter.