Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

DRIM - HURINGEN  1 - 1   (0-0)

09.06.2014

Vi spiller ingen god kamp. 1. Omgang er jevnspilt, og begge lag har flere halvsjanser, slik jeg ser det fra sidelinjen. Vi mangler engasjement. Er litt for upresise i pasningsspillet og løper for lite alle mann. Vi jobber ikke sammen, og jeg føler at vi jobber en og en. Det var varmt og banen var Hard, men det var den for Drim-gutta også. Med dårlig pasningskvalitet fra begge lag, blir det mye lange baller og brudd, på brudd. Det er ikke lett å spille på midtbanen i en slik kamp. Pause 0-0. 

Vi blir enige om å forsøke å få til spillet vårt, bevege oss mer, og spille noen trekanten på midten, og vinne terreng i riktig retning (mot motstanderens mål) 

2. Omgang starter på værst tenkelige vis. Drim scorer etter 2 min på årets Tupp. Rett i krysset.

i korte perioder i omgangen klarer vi å spille vårt spill, og det er nesten at vi scorer flere ganger, men siste del blir litt for unøyaktige eller ubesluttsomme. Vi har ikke helt trua på oss selv, og det MÅ vi ha for å vinne i denne divisjonen. 5 minutter før slutt får vi endelig scoringen vi har lengtet etter. Absolutt fortjent når Einar stuper inn frisparket fra kaptein Jensen.

Det blir med det, og 1 poeng i denne kampen er greit, vi kommer tilbake, men her kunne vi fort gått på vårt første tap.

som manager mener jeg vi er gode nok til å spille ut alle lag i divisjonen, hvis alle har rett innstilling og hjelper hverandre. Vi trenger alle og enhver av spillerne for å få til dette gutter, og det er kjedelig at vi ikke alle mann backer opp hverandre, Jeg står også fast på det at jeg ønsker å spille mer ball igjennom midtbanen, selvfølgelig noen lange baller i bakrom når anledningen byr seg. Men vi MÅ spille mer via midten, ut på kant og innlegg hvor vi fyller på med mye folk inne foran mål. Da må det løpes enda mer enn vi har orket de siste kampene. Det betyr selvfølgelig mer trening. Både felles og ikke minst egentreninger på alle mann. Vil vi opp i 4. Div eller ikke? Skal vi krige oss dit eller spille oss dit? Dette er synspunkter jeg ønsker å ta opp før torsdagens kamp. Forventer at alle har en mening om dette da. Dette er ikke for å være negativ gutter, bare viktig at VI er enige og drar samme vei. De av dere som ikke er med på kamp til torsdag, ønsker jeg en melding på FB(personlig) eller SMS. Asap. 

Nye muligheter på Torsdag da er det tabelltoppen som står på andre banehalvdel. Seier her og vips er vi helt i toppen igjen. 

47 min.     1 - 0.    

85 min.      1 - 1.    Einar.    (John Reidar)

Laget:  Christian 90, Magnus J 90, John Reidar 90, Simen 60, Adrian 90, Ivar 90, Nils Otto 65, Ronny H 70, Robin 70, Martin 20, Jørgen 45, Gøran 90, Einar 90, Alexander 30.