Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Haugfoss   3 - 2   (2-1)

12.06.2014

Vi tok imot serielederen, og hadde bestemt oss for å gi de en skikkelig kamp. Ett lite problem hadde vi, da våre tre keepere alle var opptatt eller skadet. Mathias tok ansvar, når ingen hadde lyst eller turte å stå. Kaptein Jensen og gutta lovet å slippe til minst mulig skudd og sjanser. Haugfoss er et meget bra lag, og de beviste at det ikke var tilfeldig at de topper tabellen. Etter 11 min kom bortelaget med et flott angrep ut på vingen og innlegget ble ekspedert i mål, utagbart for enhver keeper. Etter dette tar vi oss opp et par hakk, og er absolutt med i kampen. Fabien spiller en lur pasning, og Gøran lurer offsidefella, 1-1 etter 23 min. Det er et skikkelig toppoppgjør med høyt engasjement, spesielt fra motstanderens benk.... De maser om at det MÅ bli 2-1 før pause. Og litt mot spillets gang, kan man si, så lurer vi Haugfoss med vårt "Lave - Høye - Lave og Høye" press. Bortelagets Forsvar er sikker på vi trekker oss, Men Gutta på topp presser de plutselig høyt igjen, og Emran erobrer ballen, drar på seg 4 spillere og "passer" (det betyr, sentrer... Mange på juniorlaget tror ikke Emran vet hva det er) til Ivar som dundrer til med venstreslegga og vips, så ble det jammen 2-1 til pause.

2. omgang er akkurat like intens som den første, og jevnspilt. Emran får tak i kula og gir den ikke fra seg før han har driblet to-tre Haugfoss-spillere. Fra hjønet på 5 meteren gjør han det umulige igjen og klinker inn 3-1. "Helt utrolig, at det går an smeller det fra Bortelagets benk", hakke peiling om de mente det var bra eller dårlig? av oss eller dem?. Men vi koste oss.....haha.

Etter ca 65 min, mister vi kosentrasjonen et lite sekund i forsvaret og da reduserer gjestenes spiss, slik at han blir tomålscorer. Vi rir av det ene angrepet etter det andre. Og i sluttminuttene, da det ser ut som vi skal ri av stormen, kommer det jammen et innlegg som Jensen ikke rekker opp til, Den andre spissen, header uhindret hardt ned i bakken og bort i hjørnet fra 4 meters. Både han og vi på Huringen benken er sikre på at det blir 3-3, men for en "keeper" vi har. Mathias redder ballen og slår ut til corner, som ebber ut i ingenting. Seieren er vår og Haugfoss gutta var rasende, på seg selv, Huringen sine spillere, som de mente var usportslige, dommeren og resten av verden. Ja,ja hvem sier at fotball ikke engasjerer. Dette var årets viktigste seier gutta, gratulerer så mye.

 

11 min     0 - 1    

23 min     1 - 1     Gøran         (Fabien)

45 min     2 - 1     Ivar            (Emran)

55 min     3 - 1     Emran

65 min     3 - 2