Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Åssiden 2     2 - 1   (1-1)

18.06.2014

Denne kampen er selvfølgelig også viktig, som alle andre kamper vi spiller i årets 5. divisjon. Et feilskjær kan være nok til at vi ikke når vårt litt "hårete" målsetting, nemlig opprykk til 4. DIV. Det er nesten en "mannsalder" siden et lag fra Hurum var i den divisjonen, så det hadde vært veldig gøy å få til dette. Men som sagt mange kamper til som må vinnes, og ihvertfall ikke tapes......Treningsiver er litt manglende føler vi i ledergruppa. Innsats, glød og tæl, har dere bevist mange ganger at dere har nok av.

Vi var liksom ikke helt på hugget i denne kampen, kanskje var det fordi vi tok ut mye i forrige kamp. Keeper Christian var tilbake mellom stengene og vi slappet kanskje av litt mer av den grunn. Men Manager merker allerede på oppvarmingene, når det blir en god eller middels kamp fra oss. Dette var en typisk middels oppvarming. (snakker da om intensitet og engasjement). Vi spiller greit, og kommer til en del halvsjanser, gjennom hele kampen, men dårlige valg i siste ledd, gjør at jeg kaller det halvsjanser..... litt mer glød og tæl, så hadde vi scoret mange flere mål. Etter 26 min får Jørgen ballen inne i 16 meteren, rolig som "skjæra på tunet" setter han inn 1-0, og da roer vi oss om mulig enda mer ned. Det går også helt greit helt til dommeren har tenkt til å blåse av 1. omg. Da klarer vi å gi bort et dumt frispark, som selvfølgelig Bortelaget scorer på. Vi er veldig passive i presset, og Christian er litt på halvdistanse 1-1. til pause.

Vi bestemmer oss i pausen for å trå til mer og spille mer og bedre fotball. Starten er glimrende da Ivar sender ballen til Emran som scorer igjen....(ufattelig at denne gutten ikke er mer interessert i fotball og fotballtrening, han kunne vært så god som helst) Resten av kampen er vi så gode som vi må være for å ta hjem alle poengene. Det er meget godt å vinne, selv på en middels dag. Var kanskje litt mye negativ i dette referatet, men det var fordi den forrige kampen var friskt i minnet. Tre poeng er derimot det meste det er mulig å få i en fotballkamp, og vi er fortsatt ubeseirede.

 

26 min     1 - 0      Jørgen          (Fabien)

45 min     1 - 1     

47 min     2 - 1      Emran           (Ivar)