Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Austad - Huringen   1 - 3     (1-2)

 

18.08.2014

Austad var vi helt sikre på at ville ha revansje, etter at de til tider rundspilte oss på vår hjemmebane, men allikevel tapte 5-4.

Vi visste dette også ville bli en hard kamp, og med fredagens kamp fortsatt i beina, motiverte vi oss selv til å løpe og jobbe for hverandre. Vi vinner fullt fortjent i dag også gutter og dere imponerer med jobbinga. Dette er bedre enn før ferien. Vi gir det vi har, og litt til. FLOTT!

Det er TOPP STEMNING! (har sett Kong Curling, igjen) på og utenfor banen. Vi har det også gøy når vi spiller. Ser det gir ALLE lyst til å gjøre sitt beste hele tiden. Vi lykkes ikke alltid, men vi lykkes mer enn våre motstandere i hver kamp NÅ.

10 min     0 - 1     Gøran          (Nils Otto)

16 min     1 - 1     KNALLSKUDD

20 min     1 - 2     Gøran          (Nils Otto)

86 min     1 - 3     Jørgen         (Fabien)

 

Gøran har løpt og jobbet som en galeieslave i de tre siste kampene våre, scoret mål, assistert, og gått foran som et skoleeksempel når det gjelder innsats og tæl. Han har desverre fått påvist en brist i foten, etter kampen, og er ute i noen uker. Einar er heller ikke spilleklar etter kneskaden. Derfor er det viktig å være mange, som også er i kampform. Vi har benyttet mange spillere i år også, ofte 2-3 mann i startoppstillingene + 3-4 bytter underveis uten at laget blir nevneverdig og synlig svekket. Dette beviser at vi har en bred stall med GODE fotballspillere, som også lett går inn i nye roller.

Vi fortsetter den gode trenden vi er inne i mot ROS på fredag.