Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - ROS     3 - 0   (1-0)

22.08.2014

Vi var igjen spente på hva ROS kom med av spillere. De har nok et Juniorlag som er vel så gode som A-laget for tiden. og noen av de skulle være med. Dette var vår tredje kamp på en uke, så hvor lenge ville vi holde. Vi har mange spillere, og stiller aldri helt samme lag i noen kamper. Dette er kanskje både vår svakhet og styrke. Uansett så har vi dratt i land seier etter seier. Så stallen er GOD.

Det blir en jevn kamp i dag også, men vi har liksom full kontroll, føles slik fra sidelinjen ihvertfall. Ja visst kunne nok Ros scoret et mål de også. Men vi er med og på fra Keeper til spissplass..

Dennis roer nervene betraktelig når Ronny H, spiller han igjennom på venstresiden. 16 åringen, avslutter stolpe inn. 1-0 til pause. Dette roer oss ned en tanke og vi spiller enda bedre nå.

2-0 kommer etter ett flott raid og innlegg fra Eivind som har kommet inn på venstre back. Nils Otto presser Ros forsvareren slik at han setter ballen over sin egen keeper. 2 min senere spiller Fabien igjennom Nils Otto som enkelt plasserer ballen i høyre kryss.  Etter dette, blir det en mer rotete kamp, vi rokkerer litt og Ros gir litt opp. Men vi er hele tiden farlige når vi bestemmer oss for å gå i angrep helhjertet. Supert gutter. Neste matc får vi se om vi legger opp til å kjøre med 2 spisser....?

 

30 min    1 - 0     Dennis          (Ronny H)

58 min    2 - 0     Selvmål        (Nils Otto/Eivind)

60 min    3 - 0     Nils Otto       (Fabien)

 

Vi er veldig gode om dagen, gutter. Trening tirsdag og torsdag denne uken. Kamp mot Lier borte på fredag.