Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Drim   4 - 4   (0-4)

20.09.2014

Vi ønsket å revansjere uavgjort kampen mot Drim på bortebane. Og etter å ha gått på årets første tap i forrige serierunde ville vi slå tilbake med seier mot Drim i årets nest siste hjemmekamp. Mange har reist på ferie og flere måtte jobbe. Et par viktige spillere ute med skade i tillegg, gjorde at vi slet med å stille lag til kampen...... Thomas og Sigurd fra G16 meldte seg til tjeneste, og vi var klare til match. Drim har spilt mange jevne kamper i serien, men har tapt de fleste. Vi visste at de ville gjøre alt de kunne for å ta med seg poengene hjem til Drammen.

Vi gikk på banen med det mål for øyet, å spille god fotball langs bakken. Være tett oppi motstpillerne og nekte de rom. Løpe mer en Drim gutta, og samtidig være tålmodige med ballen og spille på det trygge.

Vi klarte ingen ting av dette og det begynte å se stygt ut.... 0-1, 0-2, 0-3 og 0-4 kom før pause. Det var kanskje det dårligste vi har prestert så langt i sesongen.

Manager holdt en tordentale i pausen, og hadde vel mer eller mindre gitt opp å få poeng, men var veldig innstilt på å vinne 2. omgang med noen mål. Vi snakket sågar om 4 eller 5, selv om vi ikke hadde vært i nærheten av det i første omgang.

2. omgang er vi mye mer med, vi er oppi motstanderne hele veien, nekter de rom, og tildels får vi til det spillet vi ønsket på bakken...... Scoringene uteblir, og det ser ut til å bli fryktelig vanskelig å få mål i det hele tatt..... Gutta fra G16 gjorde en meget bra figur og med 10 min +tillegg igjen på klokka, slo Sigurd igjennom Kas med en glimrende pasning som ble tuppet ned i nærmeste hjørnet.... Så enkelt kunne det gjøres......

Nå skal jeg si det ble kamp..... Huringens unge krigere øynet et lite håp og 2 minutter senere reduserte Kas nok en gang etter fint spill på Venstrekant med en annen debutant, Joachim Hafslien (kom fra Juniorlaget til Tofte Fremad for et par uker siden) Nils Otto var forøvrig nest sist på ballen. 3 minutter etter dette fikk vi frisspark. Simen Slår inn og Mathias kjemper foran keeper, som fomler ballen i mål. 3 - 4, og tre mann løper inn i mål for å hente ballen....... Huringen gutta er overalt nå, og Drim Gutta blir nærmest stattister. Jørgen får ballen på 25 meter og klinker til, tverliggeren og inn. En fantastisk scoring og det er 4-4. Vi vil gjerne ha enda en scoring men det rekker vi desverre ikke.... Hadde vi fått enda et par minutter tillegg, så tror jeg jammen vi kunne klart det. Men Gutter dere leverte en megeg God 2. omgang. OG de siste 15 minuttene var helt Fantastiske...... Det poenget kan bli meget viktig for oss. Alt i alt må vi være fornøyde med Uavgjort i denne kampen.

12 min     0 - 1

22 min     0 - 2

24 min     0 - 3

30 min     0 - 4

80 min     1 - 4       KAS       (Sigurd)

82 min     2 - 4       KAS       (Nils Otto)

85 min     3 - 4       Selvmål

90 min     4 - 4       Jørgen