Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Skrim - Huringen 0-6 (0-2)

01.05.2015

0-1 16 min Ronny (Cornelius)

0-2 36 min Einar (Emil)

0-3 46 min Jørgen (Ivar)

0-4 55 min Nils Otto (Sigurd)

0-5 77 min Gøran (Jørgen)

0-6 81 min Ronny (Jørgen)

 

I dag er det Skrim som er motstander. De har startet sesongen greit med to jevne kamper mot god motstand. Vi er sikre på at det blir en tøff kamp igjen. Det skulle hvis seg at vi tok veldig feil. Vi spilte vel kanskje årets beste kamp. Alt etter 16 min gir Ronny oss ledelsen etter flott pasning fra Cornelius. Vi fortsetter å presse Skrim i resten av omgangen. Vi føler oss egentlig aldri truet i denne kampen til det er vi for gode i forhold til Skrim. I det 36 min øker Einar til 2-0 etter et fantastisk gjennom spill av Emil. Vi går til pause med en grei ledelse og god gjennomført omgang.

I pausen skryter Emil veldig av laget i første omgang. Vi spiller slik vi er enig om og alle gjør en kjempe jobb. Det siste Emil og Einar sier før vi går ut til andre omgang er "nå går vi ut og dreper kampen med en tidlig skåring". Jørgen vet at det er best og gjøre som Emil sier hvis ikke blir det benken i neste kamp. J Så etter 35 sekunder får han ballen av Ivar på ca 40 meter, han ser keeper står langt ute og skårer vel årets mål, Emil og Einar er meget fornøyd med at junior gjør slik han får beskjed om. Her fra og ut er det bare spørsmål om hvor stor seieren skal bli. Vi stopper ikke før det står 6-0. Nils Otto lager 4-0 etter et fantastisk fint angrep hvor Sigurd er nest sist på ballen. I løpet av fire minutter serverer Jørgen først Gøran 5-0 og så Ronny 6-0. Vi kan sette turen hjemover til Hurum etter en vel gjennomført fotballkamp.

Ekstra hyggelig er det å se at som mange supportere tar veien til Kongsberg denne 1. mai fredagen. Stor takk til alle som tok turen.