Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Skiold 4-2 (2-1)

31.05.2015

1-0  3 min Emil (Dennis)

1-1 28 min

2-1 37 min Kenneth (John Reidar)

2-2 51 min

3-2 88 min Emil (Einar)

4-2 90 min Kenneth (Nils Otto)

I dag var det klart for nytt toppoppgjør. Guttene var veldig sugne på revansje etter tapet mot Vestfossen sist. Vi merket det alt i garderoben før kampen at denne gjengen var meget klare for kamp. Vi går rett i strupen på Skiold fra start. Alt etter 3 min tar vi ledelsen ved Emil etter flott pasning av Dennis. Neste 25 min kjører vi fullstendig over Skiold. Vi kommer rundt på kantene gang på gang, men blir litt upresise i den avgjørende pasningen. I det 28 min utligner Skiold på deres første sjanse i kampen. Det minner veldig om en offside, noe dommeren bekrefter etter kampen. Han trodde kanskje det var offside, men valgte å godkjenne den. Det er helt greit så lenge vi vinner til slutt. Vi fortsetter å kjøre på noe som gir oss 2-1 i det 37 min. Jensen tar kjapt kast til Kenneth Kvalheim som er tilbake i Huringen drakta. Han viser sine kvaliteter å setter inn 2-1.

I pausen skryter trenerteamet veldig av spillet med rette. De har stor tro på seier bare vi fortsetter å kjøre på. Vi skal ut å drepe kampen slik vi har gjort mange ganger før i år.

Denne gangen får vi en kjapp en i trynet selv. Etter 51 min står det 2-2. Kampen blir litt jevnere i andre omgang. Skiold viser at de har mange gode fotballspillere på laget og at det ikke er tilfeldig at de ligger i toppen. Vi klarer ikke å skape like mange store sjanser i andre omgang. Kampen går mot slutten da Einar blir felt på 18-20 meter. Med skuddfoten til Emil er det nesten samme som straffespark til oss. Emil gjør som i forrige runde setter det fantastisk rett i mål. Det var utrolig deilig å se den gå inn. Nå var det viktig og ikke slippe Skiold til igjen. Det klarte vi fint. Nils Otto dro seg ned til linjen og la et perfekt innlegg på hode til Kenneth som setter den sikkert i mål. Skiold er helt sluttkjørt og det kunne fort blitt 5-2 i siste sekund. Det var en viktig og deilig seier.

Igjen takker vi et fantastisk publikum. Det er gøy å se at tribunen er helt full selv om vi i dag konkurrerte med Strømsgodset som spilte samtidig med oss.

Neste kamp er hjemme mot ROS mandag 8 juni. Den gleder vi oss til.