Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Hokksund 2 - Huringen   0 - 2  (0-1)

14.05.2012

"MØKKAKAMP", Var egentlig bare været som var helt greit.+ vårt eget medbrakte publikum, faktisk opp mot 10-12 Huringer som hadde tatt turen. FLOTT.

Juniorlaget skulle egentlig ha spilt kamp i dag også, så litt spesielt at det ikke er noen juniorer i startelveren i dag. Første gang i år.

Vi får en drømmestart når Kenneth K. stusser inn et frispart fra Håvard. Og vi fortsetter å ha full kontroll, men får det liksom ikke til i denne kampen. Vi stanger og stanger, men det blir hver gang bare nesten. Litt for utålmodige hele veien. Prøver gang på gang å trenge igjennom i midten, istedet for å la ballen gå hurtig, bevege oss mer, og vente på en større sjanse. Hokksund får en mann utvist tidlig, noe som dommeren godt kunne ha spart seg. Men dette blir ikke hjemmelaget ferdig med, syter og klager sikkert ennå. Når det er sagt fortjente han både 4-5, og 6 kampers karantene før han kom seg i garderoben, og Hokksund burde kanskje hatt 1 eller 2 røde kort til. Dommeren gjør sitt til å blåse i stykker kampen, og har utrolig mange rare fordeler som han til slutt velger å ikke bruke, når angrepene nærmest er avsluttet. Vi blir til og med avblåst for offside på vår egen banehalvdel.

Vi mister intensiteten og engasjementet i spillet vårt, kommer ikke tett nok oppi motstanderne, og slurver veldig i alle faser av spillet vårt. Mest pga at vi ikke er konsentrerte nok, men også fordi dette Hokksund laget gir oss mer motstand enn vi har fått hitill i sessongen, vi lar de slippe til en del halvsjanser, og skudd. Christian står en trygg og god match og har kontroll på det meste. Mot slutten tar vi imidlertid over kampen igjen og Robin blir spilt igjennom, og felles. Kenneth scorer sikkert på straffesparket. Vi trenger noen gode treninger fremover. Starter i morgen sammen med juniorlaget kl 1930.

Vi vinner på en dårlig dag, gutter. Og 3 poeng til er i lomma.

3 poeng HÅVARD, 2 poeng KENNETH K, 1 poeng JOHN REIDAR

 

MANAGER :D