Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Huringen - Norde Sande 4-2 (1-1)

10.08.2015

0-1  2  min

1-1  9  min Ronny (Kenneth)

2-1 62 min Ronny (Alex)

3-1 76 min Kenneth (Burges)

4-1 81 min Einar (straffe) Burges felt

4-2 85 min

I første omgang slet vi med pasningsspillet og slo mye langt og upresist. Vi fikk straffe imot alt etter 2 min. Det var litt kommunikasjonssvikt i forsvaret vårt ved den anledningen. Vi ligger under 0-1. Vi møter et mye bedre Nordre Sande lag nå en i vårkampen. De knall tøffe i taklingene hele første omgang. Julian er uheldig og får en unødvendig dytt i ryggen og brekker dessverre armen. Han blir hentet i sykebil. Vi håper alt går bra med Julian og vi ser han tilbake på fotball banen igjen. Julian har vært meget god på trening i sommer så dette var veldig trist. Etter 9 min utligner vi med flott forarbeid av Kenneth som Ronny setter sikkert i mål. Vi går til pause med 1-1.

I pausen fokuser vi på å forbedre pasningsspillet og legge vekk negativ fokus på dommeren. Dette fungerte helt utmerket. I andre omgang ser vi det laget vi kjenner. Vi skapte masse sjanser, med presist pasningsspill og flotte mål. Kenneth legger på til 3-1, før Einar setter spikeren i kisten med 4-1 fra 11 meteren. Burges kommer inn som et friskt pust siste 15 min, med en assist og blir felt på straffen. Rett før slutt hjelper vi Norde Sande med trøste mål, 4-2 blir det til slutt.

Veldig bra med 3 poeng i første kamp etter ferien. Nå er neste kamp 25 august. Da rekker vi mange gode treninger før den kampen.