Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Eiker Kvikk-Huringen     2 - 2    (2-1)

25.05.2012

Eiker Kvikk har startet sessongen veldig bra de også, og er nok en av våre hovedutfordrere til opprykk. Vi stiller et meget sterkt lag til dette oppgjøret, og det til tross for at Ronny, Kenneth L og Einar fortsatt er skadet. Alex kommer snart fra Bergen. Vi har et luksusproblem når disse er tilbake, og det krever at vi MÅ møte på treningene. I går var vi 16  stk på trening, og vi hadde 7 meldte forfall. Det er MEGET BRA! Det er full kamp om de 11 plassene på laget til hver kamp nå. Luksusproblem for en Manager, men også en utfordring da flere av dere kommer til å bli skuffet pga mindre spilletid i kamp. Dette vil bli vurdert etter ferdigheter, prioriteringer, innsats og treningsoppmøte fremover. Husk da at  i Huringen ønsker vi samhold. VI bygger LAG!

Og så var kampen i gang. Vi møtte et robust lag, som hadde bestemt seg for at vi skulle slås. Banen var desverre veldig humpete og mye dødt gress, noe vi absolutt ikke hadde noen fordel av. Eiker Kvikk kjemper meget bra, er tøffe i duellene. Spillet "vårt" får vi desverre ikke til, tild dels pga banen, men selvfølgelig også at Hjemmelaget ikke tillot oss. Vi tar ledelsen etter 14 min. Kenneth, får sendt av gårde et skudd, selv om to mann står og holder rundt ham i halve 1. omgang. Keeper gir retur, som Håvard setter i det tomme målet. Spillet bølger frem og tilbake etter dette, stort sett i en høyde på 100 cm i snitt. Etter 39 min så er det bare dommeren som skjønner hvorfor han blåser straffe til Hjemmelaget, selv ingen av hjemmelagets supportere fostår hva som skjedde, men var meget takknemmelige. Sikkert mål, utagbart. 1-1. Rett før dommeren blåser av til pause, så scorer Eiker Kvikk etter et flott angrep, 2-1.

Vi bestemmer oss for å være med å "krige" mer da banen er vanskelig å spille på, og vi starter bedre i 2. omgang. Vi tar mere over, og styrer kampen. Men uttelling får vi ikke. Hjemmelaget har sluppet seg lavere, og har god innsats, slik at det siste lille mangler for oss. Banens yngste, Jørgen kommer inn med ca 30 min igjen å spille. Har fått beskjed av treneren om å få tak i "kula" og få til mere spill gjennom midtbanen, og det lykkes vi med. Vi skaper flere store sjanser, og 7 min før slutt, scorer Kenneth etter flott forarbeid av Jørgen og Andre. 2-2, og et meget viktig poeng er innen rekkevidde. Etter dette flytter Eiker Kvikk seg oppover på banen, igjen og vil gjerne vinne denne kampen, og skaper igjen flere gode sjanser, vi får også noen kontringsjanser. Men for oss er det viktigst at Eiker Kvikk ikke får 3 poeng her. Det blir 1 poeng til hvert av lagene, og vi er fortsatt ubeseirede. Bra kamp av begge lag.

3 poeng RENE, 2 poeng MARTIN, 1 poeng TORBJØRN.

Manager :D