Huringen IF                      stadig bedre!           

                                                                           

Lier - Huringen 2-6 (1-2)

17.10.2015

0-1  9 min Sigurd (Ivar)

1-1 21 min

1-2 41 min Sigurd (Ivar)

1-3 65 min Dennis

1-4 76 min Einar (Emil)

1-5 81 min Burges (Alex Shoot)

2-5 86 min

2-6 88 min Adrian (Emil)

 

Vi reiste til Tranby for å spille årets minst viktige kamp. Da vi ville bli nr 4 uansett og Lier ville bli nest sist uansett resultat. Guleroten var avslutningsfesten på Jonas B Gundersen etter kampen. Viktig eller ikke når det første er fotballkamp ønsker ingen å tape. Etter å ha rundspilt motstanderen i de to siste seriekampene var vi spent på om vi skulle avslutte med stil. Vi møte et Lier lag som var blitt mye bedre enn sist, men neppe tilfeldig at de kom nest sist i årets 5 div. Alt etter 9 min tar vi ledelsen etter flotte kombinasjoner hvor Ivar til slutt finner Sigurd som setter den rolig i mål. Midt i omgangen utligner Lier på en av sine få muligheter. Sigurd og Ivar har ikke tenkt at avslutningsfesten skal skje med poeng tap. Igjen er Ivar nest sist på ballen hvor Sigurd setter inn det viktig 2-1 målet rett før pause. Emil ber gutten heve seg litt i andre omgang, så vinner vi dette lett.

Det skal gå hele 20 min av andre omgang hvor Dennis er sist på ballen etter mye klabb og babb i feltet etter corner. Det løsner skikkelig resten av omgangen og guttene gir seg ikke før det står hele 6-2 til oss. Da var årets siste kamp spilt og det gjenstår bare festen. Den starter alt i garderoben før dusjing. Det er en fantastisk stemning i dette laget nå. Det er en kameratgjeng som respekterer hverandre og har det kjempe gøy sammen. Etter pizza og noe godt å drikke på Jonas B Gundersen ble det et verdig punktum for sesongen kl 1 i natt.

Takker alle for en sesong som har gått litt opp og ned, men ble avsluttet med stil. Dette laget er virkelig noe å bygge videre på. Nå tar vi oss litt velfortjent ferie før vi starter opp igjen i november. Laget har alt bestilt treningsleir til Barcelona i vinterferien i uke 9. Til nå er det 20 mann som har meldt seg på. Vi har plass til nye spillere også.

Takker også alle våre supportere som har støttet laget i hele år. Alle hjemmekampen har det vært mye folk på tribunen noe vi setter stor pris på. Håper vi ser dere alle igjen i 2016.

9 januar 2016 blir det fotballfest og kick off for 2016. Alle er invitert.